Γενική

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η παρέμβαση της ΣΕΚΕ για τα Virginia

Απολύτως θετική κρίνεται η πορεία του εγχειρήματος της ΣΕΚΕ ΑΕ για την καλλιέργεια καπνών Virginia στην περιοχή της Σταυρούπολης αφού το πρόγραμμα που σχεδίασε ο Π. Ταρενίδης και ο Αλ. Κοντός προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του γενικού διευθυντή της ΣΕΚΕ Αλέξανδρου Κοντού και του προέδρου της Πάνου Ταρενίδη με τους καπνοπαραγωγούς της περιοχής Σταυρουπόλεως με θέμα την πορεία της παρέμβασης που επιχειρήθηκε στην περιοχή.
Στη συνάντηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρος Πάνο Ταρενίδη, μετά την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ γεωπόνων και παραγωγών κατέστη σαφές ότι η παραγωγή προχωρά αρκετά ικανοποιητικά ενώ από την πλευρά της η ΣΕΚΕ προχωρά την δημιουργία των ξηραντήριων που θα είναι έγκαιρα έτοιμα για να επεξεργαστούν τα καπνά, η συλλογή των οποίων αρχίζει μέσα στον Ιούλιο.
Ικανοποιητική και η ποσότητα.
300- 350 τόνους καπνών virginia, όπως είχε προβλεφθεί είναι η ποσότητα που αναμένεται ότι θα πάρει από την περιοχή της Σταυρούπολης η ΣΕΚΕ με τον Πρόεδρος της εταιρίας να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Σχετικά Άρθρα