Γενική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 14 α ΘΥΜΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΧΑΡΙΑ

Τα διοργάνωσε στον Αρίωνα ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η φετινή εκδήλωση μας «ΘΥΜΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΧΑΡΙΑ», 14 η συνεχόμενη χρονιά, στον χώρο του Λιμνίου στις 6 και 7 Ιουλίου 2012. Η μεγάλη επιτυχία της οφείλετε στην αθρόα εθελοντική συμμετοχή των μελών του συλλόγου και ιδιαίτερα της νεολαίας και των γυναικών προς τους οποίους απευθύνουμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας.
Νοιώθουμε χρέος να ευχαριστήσουμε:
– τα Μ.Μ.Ε της πόλεως και της περιφέρειας μας για την συνδρομή τους στην προβολή της εκδήλωσης
– Τον Δήμο Ξάνθης και τις υπηρεσίες του για την αμέριστη συμπαράσταση του.
– Τον Πολιτιστικό Σύλλογο της ΣΕΚΕ.
Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραλίδη Φώτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ταρενίδη Παναγιώτη, τον περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χαϊτίδη Δημήτριο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιάτων Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» που μας επισκέφθηκαν.
Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στους χορηγούς της εκδήλωσης που σε καιρούς χαλεπούς δεν δίστασαν να μας συνδράμουν:
– την εταιρεία alfagreen του κ. Αναστασιάδη Ιωάννη
– το ψητοπωλείο Φιλαράκια
– το κέντρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του κ. Μωραϊτη Στυλιανού
– την γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ»
– την γαλακτοβιομηχανία «ΜΩΥΣΗΣ»
– την αλευροβιομηχανία «ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ»
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που επισκέφθηκαν την εκδήλωση μας και είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια και χορούς και να γευθούν τα πεντανόστιμα ποντιακά εδέσματα που με τόση αγάπη παρασκεύασαν οι Κυρίες του Συλλόγου.
Με την παρουσία τους εξέφρασαν με τον καλλίτερο τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον Σύλλογο και τους σκοπούς του που δεν είναι άλλοι παρά η διατήρηση, προβολή και μεταλαμπάδευση της παράδοσης και της Ιστορίας της Πατρίδας μας, της Πατρίδας των προγόνων μας, του αλησμόνητου και μέσα στις καρδίες μας Πόντου.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και του χρόνου.
Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα