Γενική

Λάσπη

Συνεχίζουν οι περιοδεύοντες θίασοι να βρομίζουν την πόλη μας
Δεν ξέρω από πού παίρνουν το θάρρος όλοι αυτοί οι θίασοι που καταφθάνουν στην πόλη μας για περιοδείες και γεμίζουν την Ξάνθη με αφίσες και πανό που και ρύπανση προκαλούν και επικίνδυνα είναι για τους οδηγούς. Ειδικά τα αεροπανό πάνω στις κολώνες, με το πρώτο αεράκι σου έρχονται στο παρμπρίζ.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο δήμος άτυπα τους δίνει την άδει αν λειτουργούν έτσι, αδιαφορώντας για τα παράπονα των συμπολιτών μας. Τους δίνουν και το δημοτικός αμφιθέατρο και όλα καλά. Επιτελείο Δήμος το κοινωνικό του καθήκον της διασκέδασης προς το κοινό της πόλης.
(Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!!!).
Γιατί αυξάνουν τα διόδια; Αφού ο δρόμος προς Κομοτηνή είναι μαύρο χάλι!
Αυξάνονται από 17 Ιουλίου τα διόδια στην Εγνατία. Οι οδηγοί θα πρέπει να πληρώνουν στον Ίασμο 2,40 ευρώ, αντί για 2 ευρώ που καταβάλουν τώρα. Με την κίνηση στο δρόμο να είναι πεσμένη, λόγω της τσουχτερής τιμής της αμόλυβδης, τι θα κερδίσει τελικά η εταιρία από την αύξηση των διοδίων;
Μήπως, το μόνο που θα καταφέρει είναι να οδηγήσει, όσους ακόμη ταξιδεύουν, να μετακινούνται πλέον μέσω των παλαιών εθνικών οδών; Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα! Άσε που ο δρόμος προς Κομοτηνή έχει το κακό του το χάλι.
(Τον περπατώ κάθε Παρασκευή και πραγματικά έχει υποστεί η άσφαλτος τόση ζημία που είναι να απορεί κανείς για το τι γίνονται τελικά τα χρήματά μας!!!).

Σχετικά Άρθρα