Γενική

Τι θα κάνουν τα άλλα μέλη του συνδυασμού και ο «αρχηγός» Θωμάς Μίχογλου;

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην παράταξη του Θωμά Μίχογλου που πραγματικά φαίνεται να έχει διασπαστεί σε δυο κομμάτια. Η εφημερίδα μας έθιξε προχθές το θέμα με την μη καταβολή των αντιμισθιών του συνδυασμού για το 2011 προς το Γηροκομείο Ξάνθης, όπως είχε υποσχεθεί ο δεύτερος τη τάξη Στέλιος Μωραϊτης σε ραδιομαραθώνιο. Αντί λοιπόν η απάντηση να έρθει σε εμάς ή να πάει στο 3 ο πρόγραμμα Ξάνθη, διαβάσαμε σε άλλη εφημερίδα την παρακάτω επιστολή:
«Πρόσφατα ακούσαμε από τοπικό ραδιοσταθμό και διαβάσαμε στον τοπικό τύπο ότι οι σύμβουλοι της παράταξης του Θωμά Μίχογλου στο Δήμο Τοπείρου, παρότι εισέπραξαν τα έξοδα κίνησης τους ως δημοτικοί σύμβουλοι και ενώ υποσχέθηκαν ότι θα τις προσφέρουν για ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης, εντούτοις αθέτησαν την υπόσχεση τους. Προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια έχουμε υποχρέωση απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους εαυτούς μας να δηλώσουμε τα εξής:
Πράγματι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Θωμά Μίχογλου στο Δήμο Τοπείρου, Γιώργος Ρόϊδος, Γιώργος Κοντόλιας, Στέλιος Μωραϊτης, Χαράλαμπος Κουτσομιχάλης και Τάσος Τσάκαλος, συμμετείχαμε σε τοπικό ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης με προσωπική και ατομική μας πρωτοβουλία, υποσχόμενοι να προσφέρουμε για το σκοπό αυτό τα έξοδα παράστασης έτους 2011, τα οποία δικαιούμαστε ως δημοτικοί σύμβουλοι και όταν αυτά καταβληθούν. Όμως για μια φορά ακόμη διαπιστώσαμε ότι η λασπολογία καλά κρατεί. Ενώ οι καταβολές έγιναν από το Δήμο Τοπείρου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δημοτικών συμβούλων σε διάφορους τυχαίους χρόνους και φυσικά με επιλεκτική ενημέρωση των δικαιούχων, οι υπόλοιποι εμείς το πληροφορηθήκαμε από ραδιοσταθμό και εφημερίδες και μάλιστα μετά έντονης κριτικής και ειρωνείας.
Αυτό λοιπόν συνέβη στην περίπτωση μας. Αντί οι αγαπητοί συνάδελφοι να ενημερώσουν εμάς για την καταβολή των εξόδων μας, θεώρησαν προτιμότερο να ενημερώσουν ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες, προκειμένου να μας εκθέσουν και να μας προσβάλουν στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας με αυτόν τον ποταπό τρόπο.
Όμως όλοι εμείς δηλώνουμε ότι δεν αθετήσαμε και δεν αναθεωρήσαμε καμία υπόσχεση μας. Τα έξοδα παράστασης μας στα δημοτικά συμβούλια του έτους 2011 ανήκουν στο Γηροκομείο Ξάνθης και σε αυτό θα καταβληθούν. Εμείς δεν χρειαζόμαστε ούτε ελεγκτές, ούτε κριτές για την φιλανθρωπική μας δραστηριότητα, που έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρεται για ευτελή μικροπολιτική κατανάλωση.
1. Ρόϊδος Γεώργιος
2. Κοντόλιας Γεώργιος
3. Μωραΐτης Στυλιανός
4. Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος
5. Τσάκαλος Αναστάσιος

Σχετικά Άρθρα