Γενική

Λάσπη

Αντώνη κράτησέ μας ζωντανούς
Για να χειριστούμε τα δάνειά μας και τις υποχρεώσεις μας πρέπει να είμαστε ζωντανοί. Μια πεθαμένη επιχειρηματικότητα και μια κοινωνία υπό κατάρρευση δεν μπορεί να αντιδράσει.
Ας μας πουν αυτοί που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας τι έκαναν τα τρία τελευταία χρόνια για την αξιοποίηση του πλούτου της χώρας προς όφελος του λαού της; Δεν κατάφεραν οι ΠαΣΟΚοι παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, να καταγράψουν ούτε τον πλούτο της χώρας δηλαδή τις πηγές αξιοποίησης ώστε να προκύψουν έσοδα για το κράτος.
Καμία κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Μόνο δηλώσεις χωρίς περιεχόμενο. Αυτοί δεν ξέρουν ούτε σήμερα ποια είναι η περιουσία του κράτους! Για ποια αξιοποίηση μιλούσαν; Η χώρα δεν έχει ούτε κτηματολόγιο, ούτε δασολόγιο, ούτε περιουσιολόγιο… Και απευθύνομαι σήμερα στον νέο πρωθυπουργό και του λέω ότι για να πείσει το λαό να κάνει θυσίες, πρώτα πρέπει να δώσει νόημα σ αυτό που του ζητάνε και αυτό να είναι δίκαιο!
Όχι να μας σέρνεται στο άγνωστο χωρίς καμία ελπίδα. Οι Νεοδημοκράτες είναι υπεύθυνοι για να κάνουν έργο. Πρέπει να κάνουν πράξη αυτά τα βαριά που έχουν αναλάβει.
Αντώνη οι επαγγελματίες, η μόνη πηγή εσόδων σου, περιμένουν…

Σχετικά Άρθρα