Γενική

Λάσπη

Τέτοια ευκαιρία ζωής να μου λείπε καλύτερα: «Δεν είναι στίγμα να είναι κάποιος άνεργος. Μπορεί να είναι ευκαιρία για αλλαγή ζωής»! Το είπε ο Κοέλιο για τους Πορτογάλους, στους οποίους η ανεργία έχει χτυπήσει 25%. Κάτι τέτοια θ αρχίσουν ν ακούγονται και στη χώρα μας, στην οποία η ανεργία επίσημα πλησιάζει το 23%, ενώ ανεπίσημα έχει ξεπεράσει προ πολλού το 27% κι έπεται συνέχεια… Στην Ξάνθη φυσικά είμαστε πάνω από το 30% και ανεβαίνουμε.

Και φυσικά αντί να ξεμπερδέψουν τα πράγματα οι εκλογές, τα μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο, με τον λαό να μη γνωρίζει τι είναι πλέον οφέλιμο και τι απορριπτέο. Κανείς πλέον δεν γνωρίζει αν τον συμφέρει να μείνει στο ευρώ ή να επιστρέψει στη δραχμή, όπου για ν αγοράσεις ένα ευρώ θα θέλεις καμιά χιλιάδα από δαύτες τις μικρές και στρόγγυλες!
Πάτος αυτές τις μέρες δοξάσθηκε και πάλι το νέο «λεφτά υπάρχουν» του Τσίπρα. Έλεγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ό,τι ήθελε ν ακούσει ο λαός και κατάφερε να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Ανάθεμα αν άκουσε κανείς τι έλεγαν ΝΔ- ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα. Ακόμη και αν άκουγαν ή δεν τους πίστευαν ή δεν τους έπαιρναν στα σοβαρά. Άσε που τα είχαν πάρει στο κρανίο και τους τιμώρησαν με τα ποσοστά που τους έδωσαν. Παιδιά δεν πάμε καλά και πιστεύω να το καταλαβαίνετε όλοι σας…

Σχετικά Άρθρα