Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

 ΜΑΧΗΤΗΣ
Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη αλλά και ενίσχυση του κύκλου εργασιών παρουσίασε η «Πλαστικά Θράκης» το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα κέρδη μετά τους φόρους και τα δικαιώματα μειοψηφίας της εταιρείας ανήλθαν σε 2,7 εκατ. ευρώ από 866 χιλ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2011, σημειώνοντας αύξηση 219,7% ενώ ο κύκλος εργασιών του ομίλου ενισχύθηκε κατά 6,7% και έφθασε στα 64,5 εκατ. ευρώ από 60,4 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα μεγέθη της εισηγμένης, τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 65,3% και διαμορφώθηκαν σε 7,4 εκατ. ευρώ από 4,4 εκατ. ευρώ ενώ τα κέρδη πριν τους φόρους, ανήλθαν σε 3,5 εκατ. ευρώ από 1,1 εκατ. ευρώ. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αύξηση των μεγεθών του ομίλου είχε ο κλάδος των Τεχνικών Υφασμάτων λόγω των εξής παραγόντων:
Της απόδοσης των ενεργειών για αποτελεσματικότερη λειτουργία.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Τιμής ένεκεν ενδέχεται να μπουν τελευταίοι στις λίστες των κομμάτων η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας για την ενότητα της βάσης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και από έγκυρη πηγή, συμφώνησαν οι διακομματικές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτια Ξάνθης και Ροδόπης και οι μειονοτικοί θα μπουν 2η στις λίστες τους, μολονότι υπολείπονται σε σχέση με τους Χριστιανούς υποψηφίους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικεφαλής της λίστας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης θα είναι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αλέκος Κοντός και 2ος κατά πάσα πιθανότητα ο Χατζημεμίς Τουρκές μετά την επίσημη πλέον προσχώρηση της Ντόρας στη Νέα Δημοκρατία. Σε περίπτωση που δεν δεχτεί ο κύριος Τουρκές να μπει στη 2η θέση ή να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία (το πιο πιθανό να του τηλεφωνήσει σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη) , τότε θα τον διαδεχτεί ο δικηγόρος Πετσενίκ Ατνάν ή ο Σιαμπάν Μπαντάκ. 4ος στο ψηφοδέλτιο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σάκης Κριτσίνης μετά τις εξελίξεις και την διαγραφή της Γεωργίας Ανδρέου από το Τμήμα Η.Μ & Μ.Υ της Πολυτεχνικής Σχολής από μεταπτυχιακή φοιτήτρια, λόγω σοβαρών παραπτωμάτων και συμπεριφορών….
ΑΓΩΝΑΣ
Τι και αν εδώ και μια εβδομάδα καθημερινώς επικοινωνούμε με τους αρμόδιους του μητροπολιτικού Δήμου!! Τι και αν εδώ και μια εβδομάδα οι οδηγοί αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, λεωφορείων, ποδηλατών παίζουν με την ζωή τους και με την ζωή των πεζών!! Οι «αυτιστικοί κωφάλαλοι» των αρμοδίων υπηρεσιών θέλουν να μας πείσουν ότι είναι δυνατόν να είσαι συγχρόνως και αμαρτωλός και αναμάρτητος…………. Ένα Δράμα που αναζητά την κάθαρση, αλλά και στοχασμός πάνω στον πόνο και την αδιάκοπη νοσταλγία για τις στιγμές και τους τόπους που χάνουμε καθημερινά.&nbsp
ΕΜΠΡΟΣ
Αναστάτωση φέρνει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τοπικά το υπό διαπραγμάτευση ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τη ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές. Παρά το γεγονός ότι τα στελέχη τόσο από τη ΝΔ όσο και από τη ΔΗΣΥ επιφυλάσσονται να προβούν σε δηλώσεις καθώς οι εξελίξεις τρέχουν κι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτε, ιδιαίτερα στο χώρο της μειονότητας το ενδεχόμενο της συνεργασίας δεν χαιρετίζεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Σχετικά Άρθρα