Γενική

Αναθεωρείται το δικτύου παρακολούθησης των ακτών της Ξάνθης

Από τη Διεύθυνση Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης γίνεται γνωστό ότι έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στη Διαύγεια από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εγκύκλιος σχετική με την διαδικασία αναθεώρησης του δικτύου παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης.
Σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέτει τεκμηριωμένη πρόταση προσθήκης ή αφαίρεσης ακτών από το δίκτυο παρακολούθησης, με αίτημα στον Δήμο στον οποίο υπάγεται η ακτή.
Τα υποβληθέντα αιτήματα διαβιβάζονται από τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στην Δ/νση Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του έτους αναθεώρησης.
Ως πρώτο έτος αναθεώρησης ορίζεται το τρέχον έτος 2012 και η απόφαση αναθεώρησης του δικτύου παρακολούθησης με προσθήκη ή αφαίρεση ακτών από το δίκτυο θα λαμβάνεται κάθε δύο έτη και θα ισχύει από την επόμενη κολυμβητική περίοδο Τυποποιημένα έντυπα αιτήματος καθώς και η σχετική εγκύκλιος βρίσκονται ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Σχετικά Άρθρα