Γενική

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης για εφημερίδα της Ξάνθης

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τοπική εφημερίδα για «προβοκάτσια» όπως λέει σε δημοσίευμά της με το οποίο εμπλέκει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε περιστατικό καταστροφής υλικών του ΚΚΕ στην πλ. Ελευθερίας το βράδυ της 3 ης Μάη.
Σύμφωνα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Ξάνθης: «Το μύθευμα, προϊόν «δημιουργικής δημοσιογραφίας», προσπαθεί να συνδέσει τα άτομα που συνελήφθησαν στο κέντρο της Ξάνθης για τις καταστροφές με την παρενόχληση μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την ΕΛΑΣ σε άσχετο μέρος άσχετη ώρα και με άσχετη πρόφαση την ίδια μέρα».
Σε άλλο σημείο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέει: «Οργανικό κομμάτι της επίθεσης Κεφαλαίου-ΕΕ- ΔΝΤ έχει αναδειχθεί η στοχοποίηση της Αριστεράς που δίνει μάχες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Καμία σχέση με τη χειραφέτηση του κόσμου της εργασίας δεν έχουν όσοι συνδράμουν σε αυτό το κυνήγι μαγισσών». Και καταλήγει: «Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με δημοσίευση επανορθωτικού σημείωματος και την απόσυρση της συκοφαντικής ανάρτησης από το blog. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Τοπική Επιτροπή Ξάνθης. 15/5/2012». Στην επιστολή αναφέρονται και άλλα «Γαλλικά» για την εν λόγο εφημερίδα, στα οποία πιστεύουμε ότι θα απαντήσει καταλλήλως και αρμοδίως ο εκδότης της. (Άρα από εμάς έτερον ουδέν!).

Σχετικά Άρθρα