Γενική

Δεν γνωρίζω αν ξέρουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τις απαντήσεις

Τρία είναι τα βασικά ερωτήματα που παρουσιάζουν και τις βασικές αντιφάσεις του κόμματος που θέλει να μας κυβερνήσει με πλειοψηφία. 1. Είναι ο Τσίπρας και το κόμμα του φιλοευρωπαϊστές; Θέλουν να μείνουν στην Ευρωζώνη; Πως θα το καταφέρουν αυτό αφού θα αθετήσουν τις συμφωνίες της χώρας καταγγέλλοντας το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, δηλαδή αγνοώντας πλήρως τα δάνεια που σύναψαν οι μέχρι σήμερα Ελληνικές κυβερνήσεις; Αυτή η ενέργεια αυτόματα μας βγάζει όχι μόνο εκτός Ευρωζώνης αλλά και εκτός όλων των χρηματοπιστωτικών αγορών. Αναξιοπιστία τέτοιου βαθμού δεν είναι ανεκτή από κανέναν.
2. Περιγράφουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με σκοτεινά λόγια τα επώδυνα μέτρα, την εσωτερική υποτίμηση και τη συνακόλουθη ταλαιπωρία των δημοσίων υπαλλήλων, των συνταξιούχων και ανέργων, αλλά δεν λένε τίποτα για την αβυσσαλέα υποτίμηση και τη φρικαλέα φτώχεια που θα έρθουν με την έλευση της Δραχμή!!!!
3. Δεν έχουν, όπως έχει φανεί μετεκλογικά από τις αρλούμπες που αραδιάζουν αθυρόστομα και καθημερινά στα κανάλια, ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό πρόγραμμα ούτε καμιά προοπτική εσόδων από κάπου, εντούτοις τάζουν ουτοπικούς παραδείσους με μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών και συντάξεων!!! (Λένε δηλαδή το ίδιο εμετικό σύνθημα του ΓΑΠ «Λεφτά υπάρχουν»).

Σχετικά Άρθρα