Γενική

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 18η Απριλίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς Πηγαδίων, Βαφέϊκων, Κουτσού και Σελίνου Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας)

2. Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. (εισηγητής: Ξανθόπουλος Σωκράτης Αντιδήμαρχος).

3. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών ακινήτων στις παραλίες του Δήμου (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος Νομικός του Δήμου).

4. Μερική τροποποίηση της αριθ. 100/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Ξανθόπουλος Σωκράτης Αντιδήμαρχος).

5. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή ελέγχου των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής. (εισηγητής: Παραστατίδης Γεώργιος Αντιδήμαρχος).

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για αντιμετώπιση δαπάνης διοργάνωσης φεστιβάλ του Μουσικού Σχολείου Διομήδειας σε συνεργασία με όλα τα Μουσικά Σχολεία Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης υπό την αιγίδα του Δήμου μας. (εισηγητής: Παραστατίδης Γεώργιος Αντιδήμαρχος).

7. Έγκριση μετάβασης στη Βουλγαρία στο πλαίσιο των έργων “NAtour” και “BorderAct” (Εισηγητής: Δήμαρχος).

Σχετικά Άρθρα