Γενική

Έντονη η κόντρα Βορίδη Σπυριδόπουλου για το Κολυμβητήριο

Δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε στον αιώνα τον άπαντα

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής το μεσημέρι της Τετάρτης με αφορμή το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα με την κατάσταση του Κολυμβητηρίου το που έφερε προς συζήτηση η παράταξη της αντιπολίτευσης μέσω ερώτησης του Δημήτρη Βορίδη και του Σπύρου Μαζαράκη. Η κόντρα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ήταν έντονη με το Νίκο Σπυριδόπουλο να αναφέρει σε έντονο τόνο ότι οι ζημιές στο κολυμβητήριο δεν είναι τόσο τραγικές όσο τις παρουσίασε ο Δημήτρης Βορίδης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλη την προηγούμενη εβδομάδα και ότι χρειάζονται μόλις 2.500 ευρώ για να αποκατασταθούν αυτές!!!

Απαντώντας ο Δ. Βορίδης υποστήριξε ότι οι ζημιές ανέρχονται περίπου σε 100.000 ευρώ και παρουσίασε σχετικές προσφορές επαγγελματιών για την επισκευή τους. Συγκεκριμένα παρουσίασε εκτιμήσεις- προσφορές επαγγελματιών για την αποκατάσταση των ζημιών βάση των οποίων για μεν την αποκατάσταση του ηλεκτρολογικού κυκλώματος και του συναγερμού το κόστος ανέρχεται σε πλέον των 60.000 ευρώ + φπα, ενώ για την τοποθέτηση των κατεστραμμένων περιμετρικών πολυκαρμπονικών το κόστος ανέρχεται σε 21.500 ευρώ + φπα. Συνολικό κόστος αποκατάστασης των ζημιών πλέον των 100.000 ευρώ.

Από την σφοδρότητα της αντιπαράθεσης απειλήθηκαν ακόμη και αποχωρήσεις ενώ ο Μανώλης Φανουράκης κατηγόρησε το Δ. Βορίδη ότι αντί να φωτογραφίζει το κολυμβητήριο την Καθαρά Δευτέρα θα μπορούσε να καλέσει την αστυνομία και να καταγγείλει τις ζημιές.

Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας υποστήριξαν ότι είχαν προειδοποιήσει για το ίδιο θέμα σε παλαιότερη συνεδρίαση και ζήτησαν την παραίτηση του Νίκου Σπυριδόπουλου προκαλώντας την έκρηξη του υπεύθυνου του τομέα άθλησης ο οποίος δήλωσε πως το αν θα παραιτηθεί ή όχι είναι δικό του θέμα και δεν θα το κάνει επειδή το λέει η αντιπολίτευση, επίσης ο κ. Σπυριδόπουλος πρόσθεσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες ο Δήμος δεν μπορεί να αντέξει το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου και ότι η φύλαξη προσωρινά θα αντιμετωπιστεί με άτομα που θα προσληφθούν μέσο της κοινωφελούς εργασίας.

Σχετικά Άρθρα