Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΜΑΧΗΤΗΣ

Υπό την πλήρη κάλυψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή της παράταξης Περιφερειακή Αναγέννηση δυστυχώς λειτουργεί ο νυν Περιφερειάρχης κ.Γιαννακίδης, αλλιώς δεν εξηγείται το να συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη μας…

Τι θέλω να πω….

-Ο Περιφερειάρχης λοιπόν των «κολλητών» κι όχι όλων των πολιτών, έχει ένα «πολυτελές» γραφείο τύπου, όπου ουδείς γνωρίζει….ΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ στον Ελληνικό λαό!!!

Ρωτάμε και ξαναρωτάμε πως μπήκαν εκεί όλα τα ΠΑΣΟΚικά σαϊνια της δημοσιογραφίας και ουδεμία απάντηση πήραμε μέχρι σήμερα…

Φαίνεται δηλαδή πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τους κατέχοντες την εξουσία….όχι όμως για τον λαουτζίκο που υποφέρει, μόνο και μόνο για να κάνει την αυτοπροβολή και προπαγάνδα του ο κύριος Γιαννακίδης….

-Κύριε Παυλίδη ευθέως σας ρωτάμε…Μέχρι πότε θα «σιωπάτε»;

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Την ίδια ώρα, την προσχώρηση τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη διαπραγματεύονται τουλάχιστον έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμα και τους εννέα με δέκα και ανάμεσά τους έναν «δικό» μας και συγκεκριμένα τον Ανεξάρτητο μειονοτικό βουλευτή κύριο Μάντατζη Τσετίν που με τον τρόπο αυτό, έχει σχεδόν σίγουρη την έδρα του….

Αφού αντικειμενικοί κύκλοι δύσκολα ρίχνουν την προσωπική δύναμή του, κάτω από τους 10.000-9.000 σταυρούς!

ΑΓΩΝΑΣ

Αγροτικές καλλιέργειες υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τον Νομό Ξάνθης. Συγκεκριμένα, οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως συνέπεια να πλημμυρίσουν εκτάσεις με καλλιέργειες σιτηρών καθώς και χειμερινών κηπευτικών. Επίσης, ο παγετός έπληξε και τις καλλιέργειες ελαιοκράμβης.

Ο ΕΛΓΑ ανακοίνωσε ότι οι παραγωγοί καλούνται να δηλώσουν έως τις 5 Μαρτίου στον τοπικό ανταποκριτή τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τις πλημμύρες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται τι θα γίνει με τις ζημιές από τον παγετό.

Επειδή επικρατεί ανησυχία και αβεβαιότητα σχετικά με τον χρόνο κατά τον οποίο θα προσδιοριστεί το ύψος των αποζημιώσεων.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μετατίθεται στη Μογγολία ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής. Παρόλο που ο χρηματοδοτούμενος απ’ αυτόν τουρκόγλωσσος Τύπος θέλει να παρουσιάσει τη μετάθεση ως αναβάθμιση, δύσκολα μπορεί να γίνει αυτό αποδεκτό, χωρίς όμως και να αποκλείεται να είναι έτσι.

Η Μογγολία είναι η κοιτίδα των Τούρκων. Στο πλαίσιο της αναβίωσης του οθωμανισμού, που οραματίζονται Ερντογάν- Νταβούτογλου η τοποθέτηση του κ. Μουσταφά Σαρνίτς, προφανώς είναι δείγμα απόπειρας συσπείρωσης των τουρκογενών της περιοχής, που μετρώνται σε μεγάλους αριθμούς.

Δίπλα, στη νοτιοδυτική Κίνα, βρίσκονται οι Ουιγούροι, οι οποίοι τακτικά εξεγείρονται και μόλις προχθές μέτρησαν πάλι θύματα κατά τις διαμαρτυρίες τους προς το κινεζικό καθεστώς. Ίσως με βάση την Ουλάν Μπατόρ, πρωτεύουσα της Μογγολίας, ανατέθηκε στον κ. Σαρνίτς -με επίσημη αποστολή, όπως ειπώθηκε την αύξηση του πολύ μικρού όγκου εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών- να κάνει αυτό που ξέρει καλά: τη δημιουργία τουρκοφρόνων καθοδηγούμενων από την Άγκυρα, με άφθονο χρήμα και πολλές ίντριγκες. Στο Κοσσυφοπέδιο και στη Θράκη, γνωρίζουν καλά τις δραστηριότητες του κ. Σαρνίτς.

Σχετικά Άρθρα