Γενική

Η νέα ΚΓΠ στην Περιφέρεια ΑΜΑΘ


Οι κατά τόπους Ενώσεις Νέων Αγροτών και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ υποστηρίζουν κάθε ενέργεια ενημέρωσης-πληροφόρησης, ιδιαίτερα σε θέματα Νέων Αγροτών και για θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον του αγροτικού κόσμου

Το Σάββατο, 3 Μαρ 2012, στις 11.30, στην Γενισέα (Δήμος Αβδήρων, Ξάνθη), οργανώνεται ημερίδα με θέμα: Η νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 και οι επιπτώσεις της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Α.Μ.Θ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του “Μουσείου Παραδοσιακών Ενδυμασιών των Βαλκανίων” στον οικισμό Γενισέα, και στους κατ αρχήν εισηγητές περιλαμβάνονται:
Τάσος Χανιώτης, Δ/ντής Οικονομικών Αναλύσεων, Γεν. Διεύθυνση Γεωργίας & Αγρ. Ανάπτυξης – Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Οι προοπτικές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και η σημασία τους για την Ελλάδα»
Βαγγέλης Γ. Διβάρης, Ειδ. Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών-Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων «Η πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη την περίοδο 2014-2020 – Προοπτικές και προκλήσεις».
Δημήτριος Μιχαηλίδης, Τεχνικός Σύμβουλος Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) «Οι νέοι αγρότες και οι επιπτώσεις της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής 2014-2020».
Γεώργιος Ούστογλου, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρειας ΑΜΘ «Βασικές προτεραιότητες στον Αγροτικό Τομέα στην Περιφέρεια ΑΜΘ ενόψει της νέας Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.
Με την ολοκλήρωση των κατ αρχήν εισηγήσεων προβλέπονται παρεμβάσεις επισήμων, εκπροσώπων φορέων, του κ. Παναγιώτη Γκιοργκίνη (ΠΕΝΑ & ΕΝΑ Σερρών), αγροτών και λοιπών παρευρισκομένων.
Οι κατά τόπους Ενώσεις Νέων Αγροτών και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ υποστηρίζουν κάθε ενέργεια ενημέρωσης-πληροφόρησης, ιδιαίτερα σε θέματα Νέων Αγροτών και για θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον του αγροτικού κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Νέοι Αγρότες και θέλουν και μπορούν να έχουν μέλλον.
Οι ΕΝΑ και η ΠΕΝΑ, το 2011 πραγματοποίησαν ή συμμετείχαν σε 182 δημόσιες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ το 2012 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις στις: Ορμύλια Χαλκιδικής, Κατερίνη, Ν. Ραιδεστός Θεσσαλονίκης, Σάπες Ροδόπης, Ιστιαία Β. Εύβοιας, Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, Κιλελέρ Λάρισας, Κιλκίς, Αθήνα-Ζάππειο, Μεσοκόμη Σερρών, Δήμαινα Αργολίδας, Χείμαρος Σερρών, Νικηφόρος Δράμας, Επανωμή-Γεροβασιλείου, Θεσ/νίκη-Agrotica, Agrotica-Corona, Φυλίρα Ροδόπης, Κατερίνη, Μεσοκώμη, Αθήνα-IMIC2012, Αθήνα-ΕΑΔ, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης, Ελαιώνας Σερρών, Αγ. Παύλος Χαλκιδικής & Κόρινθος.
Η νέα ΚΓΠ 2014-2020 και οι επιπτώσεις της στην Περιφέρεια ΑΜΑΘ, θα είναι το θέμα της εκδήλωσης το Σάββατο, 3 Μαρ 2012, στις 11.30, στην Γενισέα Ξάνθης. Πληροφορίες: 25410 27470, [email protected]

Σχετικά Άρθρα