fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Η ηγεσία της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος DEB στα πλαίσια των επισκέψεων που άρχισε προς τα πολιτικά κόμματα, επισκέφτηκε τα γραφεία Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς, του κόμματος δηλαδή του Φώτη Κουβέλη. Όπως αναφέρει το tourkikanea, Tην επιτροπή απάρτιζαν ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του κόμματος για την Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Αχμέτ Καρά και μέλη της τοπικής οργάνωσης. Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, τα στελέχη του DEB τα υποδέχτηκε η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ – Ξάνθης Κώστας Γούναρης, Κώστας Δέλκος, Χρήστος Καρβούνης, Σίμος Ευαγγελίδης, Σαμί Καραμπουγιουκλού και Σόλων Σαρακενίδης .
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη του DEB σε νομαρχιακή οργάνωση άλλου ελληνικού κόμματος. Προηγήθηκε αντίστοιχη επίσκεψη στην νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ακοολούθησε άλλη μία σε εκείνην της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Να υποπτευθούμε ότι με αυτά τα τρία κόμματα φλερτάρει για… συνεργασία, ώστε να δώσει υποψηφίους και να ξεπεράσει τον σκόπελο του 3%; -Για να δούμε πότε θα γινει η συνάντηση της ΔΗΜΑΡ με τον ανεξάρτητο μειονοτικό βουλευτή κύριο Τσετίν… γιατί εκεί θα βγει και η μεγάλη είδηση!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Απογοητευμένοι από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο τους δηλώνουν οι παράκτιοι αλιείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής του προέδρου της Ομοσπονδίας Παράκτιων Αλιέων Αν. Μακεδονίας Θράκης Στέλιου Μωραΐτη η μείωση οι αλιευτικού πλούτου, η μη χορήγηση άδειας αλιείας τόνου και η έντονη δραστηριότητα των παράνομων αλιέων οδηγεί τους παράκτιους αλιείς να ατενίζουν το μέλλον τους με ανασφάλεια και το επάγγελμά τους να σβήνει. Όπως σημείωσε ο κος Μωραΐτης σκέφτονται να προσφύγουν δικαστικά εναντίον του αρμόδιου Υπουργείου που δεν χορήγησε ούτε μια άδεια για την αλιεία του τόνου στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. «Αν στηριζόταν η αλιεία, θα αποτελούσε σίγουρα διέξοδο για τους άνεργους νέους » τόνισε ο κος Μωραΐτης.
-Δυστυχώς μια ακόμη δικαίωση για τον Αλέκο Κοντό που σαν Υπουργός στήριξε την Αλιεία ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα, όσο κανείς…

ΑΓΩΝΑΣ
Κατανοώ τον πανικό του πρώην Αντιπροέδρου του Εθνικού Κοινοβουλίου όταν βλέπει τον κόσμο να αμφισβητεί το πολιτικό σύστημα και να στρέφεται ενάντια σε όλους εκείνους που διαχειρίστηκαν την τύχη της χώρας και του λαού της, τις τελευταίες δεκετίες, οδηγώντας την σε αυτό το ιταμό σημείο. Κατανοώ την οργή του και τους λόγους που τον κάνουν να εκφράζεται με αυτούς τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Οφείλονται στο μεγάλο ΌΧΙ που του είπα. Στην κατηγορηματική μου άρνηση να δεχτώ όσο είμαι βουλευτής υποψηφιότητά του τόσο για Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και για Δήμαρχος Ξάνθης.

ΑΚΡΙΤΑΣ
Οι καθυστερήσεις πληρωμών και τα περιστατικά αδυναμίας πληρωμής εξακολουθούν να αποτελούν μέγιστο ζήτημα για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Σύμφωνα με έρευνα «Atradius Payment Practices Barometer», το 3% της αξίας των εισπρακτέων υπολοίπων μεταξύ επιχειρήσεων δεν αποπληρώνεται ποτέ! Το 30% των τιμολογίων εξοφλήθηκαν με καθυστέρηση, ενώ 1 στα 8 από αυτά πληρώθηκαν με καθυστέρηση άνω των δύο μηνών.

Σχετικά Άρθρα