Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Ανακοίνωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στον ημερήσιο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, για βίαιη και ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικών κατά την διάρκεια ελέγχου και προσαγωγής γυναικός, προ τεσσάρων ημερών, από περιοχή της πόλης της Ορεστιάδας, ανακοινώνονται ότι, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διατάχθηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 9-2-2012 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο διότι είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο 62χρονου ημεδαπού, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX και εννέα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη στις 10-2-2012 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 24χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,1 γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 9-2-2012 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 27χρονος ημεδαπός, για κλοπή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι είχε εισέλθει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, έθραυσε ένα παράθυρο και ακολούθως αποπειράθηκε να αφαιρέσει το αλουμινένιο πλαίσιο αυτού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα