fbpx
Γενική

Λάσπη…(η)


Ποιο πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης από τους απεργούς. Θα έλεγε κανείς ότι ο Μπεμπεκίδης κάνει πλάτες στον Ξυνίδη και την Κυβέρνηση αν δεν ήξερε πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση του ΙΚΑ. Έτσι λοιπόν καταγράψαμε το πρωί της Τρίτης την ισχνή έως και ανύπαρκτη συμμετοχή των εργαζομένων τις Ξάνθης στις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν την συμμετοχή που ήταν έτσι κι αλλιώς επηρεασμένη από το γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας και οικονομικής αδυναμίας που πλήττει τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Καμιά δεκαριά ήταν οι εργαζόμενοι μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και άλλοι τόσοι του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία να κάνουν την δική τους ξεχωριστή διαμαρτυρία.
Την ίδια ώρα εκπαιδευτικοί που πραγματοποιούσαν δίωρη στάση εργασίας συγκεντρώθηκαν έξω από τον ΕΟΠΥΥ Ξάνθης διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές ελλείψεις στην παρεχόμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την αρχή του έτους. (Και αυτοί ήταν λιγότεροι από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την διαμαρτυρία τους!!!).

Σχετικά Άρθρα