fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Άλλους τους… «πετάν» αυγά & γιαούρτια κι άλλους τους βραβεύουν αναγνωρίζοντας ότι τους «χρωστάν» την επαγγελματική τους επιβίωση και δράση!
*Η Ανθαγορά Βορείου Ελλάδος τη Παρασκευή & ο Συνεταιρισμός ΠΡΕΣΠΩΝ το Σάββατο
*Παρόντες στην εκδήλωση εγκαινίων, ήταν ανθοπαραγωγοί, Ανθοπώλες και εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΓΕΣ, εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκηδόνας αλλά και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Άλλους πολιτικούς τους… «πετάν» αυγά & γιαούρτια κι άλλους τους βραβεύουν αναγνωρίζοντας ότι τους «χρωστάν» την επαγγελματική τους επιβίωση και δράση! Όσο χρόνια κι αν περνάνε…
«Σε χρωστάμε πολλά…»! Με την φράση – αποδοχή του έργου και της στήριξης που τους παρείχε, η Ανθαγορά Βορείου Ελλάδος τη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη & ο Συνεταιρισμός ΠΡΕΣΠΩΝ το Σάββατο στη Φλώρινα, τίμησαν τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό.
Παρόντες στην εκδήλωση εγκαινίων της Ανθαγοράς, ανθοπαραγωγοί, Ανθοπώλες και εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΓΕΣ, εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκηδόνας αλλά και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Πιστεύω ότι από του χρόνου τουλάχιστον πρέπει να υλοποιηθεί η σκέψη μας και να μπει ένα «ειδικό πολιτιστικό τέλος», βέβαια μπορεί να είναι πολύ σκληρή η εποχή που θα το ανακοινώσουμε, αλλά οι ομάδες επαγγελματιών που πραγματικά επωφελούνται από τις Θρακικές λαογραφικές εορτές πρέπει να συμβάλλουν. Υπάρχουν επιχειρηματίες που περιμένουν τις απόκριες για να βγάλουν τα έξοδα μιας χρονιάς ολόκληρης. Είναι ένα ζήτημα που το βλέπουν υπηρεσίες του δήμου, θα το ελέγξει και το δημοτικό συμβούλιο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε κάτι τέτοιο γιατί είναι καλύτερο να βοηθήσουμε όλοι αυτό το θεσμό παρά κάποια στιγμή να πει ο δήμος ότι το κόβουμε. Θα είναι μεγάλη απώλεια…

ΑΓΩΝΑΣ
«Το μήνυμα που έρχεται από τη Θράκη είναι πως πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να ξεχάσουμε τις όποιες διαφορές οι οποίες, όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά και όποιοι τις αναδεικνύουν είναι υποβολιμαίες και προσπαθούν να χτυπήσουν την ενότητα του αγώνα μας», Νίκος Παπαθανασίου, Πρόεδρος ΤΕΕ-Θράκης

ΑΚΡΙΤΑΣ
Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Οι γιατροί πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους με τον ΕΟΠΥΥ. Η πόλη της Ξάνθης είναι φτωχή, λεφτά δεν υπάρχουν και οι ασφαλισμένοι χρειάζονται ασφαλιστική κάλυψη»
« επισημαίνει ο κος Νίκος Ιωσηφίδης διευθυντής του ΙΚΑ Ξάνθης, εξηγώντας πως οι γιατροί αρνούνται να συμβεβληθούν με τον νέο ασφαλιστικό φορέα καθαρά για οικονομικούς λόγους. «Θεωρούν ότι τα 10ευρώ για μια επίσκεψη είναι πολύ λίγα και ζητούν 20ευρώ. Εγώ συμφωνώ με αυτό, αλλά και τα 20ευρώ είναι λίγα για μια εξειδικευμένη ιατρική πράξη, ενώ παράλληλα είναι πάρα πολλά για μια απλή συνταγογράφηση η οποία δεν μπορεί να ξεπερνά τα 3-4 ευρώ» συμπληρώνει ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα