fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Συνεχίζονται τα «περίεργα» παιχνίδια Πανταλάκη – Πράτσου στη ΣΕΚΑΠ και ουδείς γνωρίζει πλέον που θα οδηγηθεί η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε, καθώς αυτή τη στιγμή το τοπίο είναι τόσο «θολό» που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα στους εργαζόμενους…
Που ωστόσο έχουν κι αυτοί τις ευθύνες του, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε και χθες στην έκτακτη γεν. συνέλευση όπου συντάχτηκαν πλήρως με την… ΑΤΕbank και ψήφισαν υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αδιαφορώντας ακόμη κι αν έτσι πλήττεται ιδιαίτερα η μετοχή της ΣΕΚΑΠ!!!
Φυσικά από τις χθεσινές εξελίξεις και πάλι αυτή που δικαιώνεται περίτρανα είναι η ΣΕΚΕ, αφού επιβεβαιώθηκε σε όλα όσα έλεγε!!! Και είναι η μόνη που εξακολουθεί και παίζει καθαρό παιχνίδι!
Την ίδια ώρα ερωτηματικά εξακολουθεί να προκαλεί η στάση του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ με τη όλη στάση του.
-Για παράδειγμα, «ΝΑΙ» ψήφισε το Σωματείο Εργαζομένων πειθαρχώντας στη «γραμμή» ΠΑΣΟΚ και αδιαφορώντας ότι με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της υποβαθμίζονται τελείως!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Συνεχίζονται οι περικοπές στους Δήμους της χώρας και μόνο ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτος και καλύτερος ο ίδιος τις μειώσεις των δαπανών στους αντιδημάρχους και τους ειδικούς του συμβούλους, οι περισσότερο των οποίων είναι περισσευούμενοι αν θέλουμε όλη την αλήθεια.
Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης θα πρέπει να μειωθούν τουλάχιστον στο 50% , δηλαδή από 6 να γίνουν 3 και το ίδιο και οι ειδικοί συνεργάτες….
Μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος Ξάνθης βέβαια δεν ασχολήθηκε με το θέμα διότι πρώτιστα τον ενδιαφέρει να «ισορροπεί» τις καταστάσεις, αλλά από δω και πέρα η κατάσταση πλέον χειροτερεύει….και είναι καιρός να πάρει δραστικά μέτρα! Διότι στο τέλος αυτός θα εκτεθεί και πάλι στην τοπική κοινωνία…..

ΑΓΩΝΑΣ
Ο Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος Λευτέρης Αυγενάκης φέρνει ξανά το θέμα στη Βουλή, μετά και το κύμα κακοκαιρίας Τα αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό Έβρο πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα, καθώς οι έντονες κλιματικές αλλαγές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα δημιουργούν κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα. Το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας έφερε ξανά στην επιφάνεια τις τραγικές ελλείψεις στις υποδομές, καθώς μέχρι τώρα κυριαρχούσαν οι προσωρινές και αποσπασματικές λύσεις που οδηγούσαν σε σπατάλη πόρων.

ΑΚΡΙΤΑΣ
Σε σώμα συστάθηκε η νέα διοίκηση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ ΑΜΘ ευελπιστώντας πως θα διεκδικήσει με μεγαλύτερη ένταση λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα παραρτήματα του ΟΑΕΔ από τις Σέρρες έως και τον Έβρο.

Σχετικά Άρθρα