Γενική

Έργαψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ξυνίδης από την δική του πλευρά, απέφυγε να αναφερθεί στην σύσταση προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και την απόφαση της γεν. συνέλευσης που είχε πάρει σχετική απόφαση από τις 30 Ιουνίου μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο τη περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο άφησε βολές κατά της πρώην Διοίκησης, λέγοντας πως μπορούν τα μέλη της να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους.
Αρνητικός ωστόσο στη συνέχιση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ παραμένει και ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης, η στάση του οποίου επίσης είναι περίεργη, αφού διαπιστώνεται απόλυτη ευθυγράμμιση με τις θέσεις του Θανάσης Ξυνίδης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν με την «εξαγορά» του Elisso Hotel. Η αγορά που πραγματοποιήθηκε ήταν στη κυριολεξία….EXPRESS και τα πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν εν πλήρη γνώση του Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη….
Οι κανόνες του «παιχνιδιού» και της διαφάνειας εν μια νυκτί «εξαφανίστηκαν» για να εμφανιστεί ένας νέος…αγοραστής επενδυτής λες και έγινε η αγορά ενός απλού….μαγαζιού, χωρίς το θέμα να έρθει καν στο δημοτικό συμβούλιο!!!!!
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πάντα έγιναν express ώστε μέσα στις γιορτές το θέμα να γίνει όσο το δυνατόν, λιγότερο κεντρικό…
Ήδη εδώ και μια βδομάδα ο πρώην ιδιοκτήτης του Elisso Hotel Παναγιώτης Ανδρικόπουλος δεν εμφανίζεται καν στο ξενοδοχείο, ενώ αντίθετα εμφανίστηκαν εκεί όχι μόνο ο αφανής εταίρος και κεντρικό «πρόσωπο» του σκανδάλου Μανώλης Τσέπελης, αλλά και γνωστός δημοτικός σύμβουλος που πολύ πιθανό να αποτελέσει τον νέο διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας….
Φυσικά αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, «σύννομη ή μη σύννομη η «εξαγορά» του ξενοδοχείου, τόσο από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη όσο και από τον «ευαίσθητο» σε τέτοια θέματα δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Θανάση Ξυνίδη….

ΕΜΠΡΟΣ
Δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και το κλίμα στην αγορά της Ξάνθης δεν θυμίζει τίποτε από το εορταστικό κλίμα αλλοτινών καιρών και όχι πολύ μακρινών. Τότε που λαμποκοπούσε από τα λαμπιόνια η πόλη και που έσφυζε από κίνηση η αγορά, τότε που οι Ξανθιώτες σεργιανούσαν με σακούλες στα χέρια, τότε που τα μαγαζιά συναγωνίζονταν στο στόλισμα της βιτρίνας τους και ήταν γεμάτα από κόσμο, τότε που οι καταστηματάρχες ήταν ικανοποιημένοι από τους τζίρους τους. Όλα αυτά προ κρίσης… Σκοτεινή και παγωμένη η αγορά της Ξάνθης Η σημερινή εικόνα είναι τελείως διαφορετική και μια απλή βόλτα το επιβεβαιώνει. Ούτε έστω ο λιτός στολισμός της πόλης ή των βιτρινών μπορεί ν’ αλλάξει το βαρύ κλίμα αφού σε ανησυχητικά συχνά διαστήματα τις φωταγωγημένες βιτρίνες διαδέχονται …σκοτεινές από τα πολλά «λουκέτα» που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η αγορά παγωμένη…και παρότι οι Ξανθιώτες και πάλι σεργιανούν όμως δεν αγοράζουν!

ΑΓΩΝΑΣ
Αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα στις τοπικές εφημερίδες της Θράκης: «Εκθετήριο Δραμινών προιόντων στην Ονειρούπολη…… Η παρουσίαση του εκθετηρίου Δραμινών προιόντων στον χώρο του αναψυκτηρίου της πλατείας στην Ονειρούπολη Δράμας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Δράμας και του Επιμελητηρίου. Το εκθετήριο διαθέτει μια ποικιλία από Δραμινά προιόντα τα οποία έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στην Ονειρούπολη.

Σχετικά Άρθρα