Γενική

Αλλά συναινετικά….


Οι Γυναίκες του ΠΑΣΟΚ κατά του Ξυνίδη

Το ότι έγινε γνωστός ο βουλευτής Ξάνθης κ. Ξυνίδης και εκτός της περιοχής μας είναι γνωστό. Κάτι το βασιλικότερος του Βασιλέως με τον εναγκαλισμό του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και μέντορα του, κάτι με τις προστριβές και τα απαξιωτικά λόγια εναντίον άλλων στελεχών, την αδυναμία του να προσφέρει οτιδήποτε στην χώρα (καλά για την Ξάνθη δεν το συζητάμε) την έχει εγκαταλείψει από την πρώτη ημέρα, ήρθε και η περίφημη δήλωση: τι θέλει η καλτσοδέτα !!! κατά της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Καϊλή η οποία τόλμησε να ζητήσει τον λόγο από τον Βασιλιά…. συγνώμη από τον πρώην πρωθυπουργό.
Έγινε όπως μάθαμε και εκτός Ελλάδας γνωστός αφού οι περίφημες Ουκρανές που γδύνονται (όπως στον Μπερλουσκόνι) εξέφρασαν την επιθυμία να έρθουν στην Ξάνθη και να κάνουν το ίδιο έξω από το σπίτι του σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Η κ. Καϊλή προχώρησε όμως παραπέρα και εξέδωσε ανακοίνωση με επιστολή που διαμαρτύρεται για την προσβλητική έκφραση εναντίον μιας γυναίκας θεωρώντας το σχόλιο αντιφεμινιστικό και σεξιστικό…. είδες ο Υπουργός μας, εκεί που οι άλλοι συνάδελφοι του τρέχουν για τις περιοχές τους και τους συμπολίτες τους, αυτός ασχολείται με την προστασία του ΓΑΠ.
Τώρα στο τέλος και ο ΓΑΠ θα καταλάβει ότι είναι βαρίδιο αλλά αυτός να δούμε πότε θα το καταλάβει; Πάντως ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ, μετά από κοινοποίηση της επιστολής της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, κ. Εύας Καϊλή προς την Ε.ΚΑ.Π., εκφράζει την αντίθεσή του σε συμπεριφορές που προσβάλλουν την προσωπικότητα και την επαγγελματική υπόσταση κάθε γυναίκας. Το ΠΑΣΟΚ, ως προοδευτική παράταξη!!!!!! , ανέκαθεν προωθεί και στηρίζει την ισότητα των δύο φύλλων καθώς και την ενδυνάμωση του ρόλου των…. γυναικών στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή.
Ο Τομέας Γυναικών, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που βιώνει η ελληνική κοινωνία, συνθήκες τις οποίες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σε πολλαπλό βαθμό, στηρίζει και υποστηρίζει την ισότητα, αντιπαλεύοντας την απαξίωση και την υποτίμηση της γυναίκας και του ρόλου της. Κρατάνε πάντως και μια πισινή οι προοδευτικές γυναίκες του ΠΑΣΟΚ (σε άλλη χώρα θα τον είχαν φτύσει δημοσίως αλλά λέμε τώρα) και κλείνουν την ανακοίνωση τους πιο μαλακά …Είμαστε σίγουροι πως το αρμόδιο θεσμικό όργανο του κινήματος θα επιληφθεί του θέματος ώστε το εν λόγω ζήτημα να επιλυθεί σε κλίμα συναίνεσης.
Εμ κυρίες μου αυτά λέτε και την επόμενη φορά θα βρεθεί κάποιος που εσάς δεν θα σας εκφράσει μόνο λεκτικά την γνώμη του αλλά θα προχωρήσει ακόμη παραπέρα και τότε να δούμε πιο θεσμικό όργανο θα βρεθεί να σας … υποστηρίξει μέσα σε κλίμα συναίνεσης!

Σχετικά Άρθρα