Γενική

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό Κατοχή έχοντας απολέσει την Εθνική Κυριαρχία!


Πάγωσε η Ελλάδα με τις θέσεις του Πατέρα του Συνταγματικού Δικαίου κ. Κασσιμάτη
Πάγωσε ο Γιώργος Αυτιάς στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του την Πέμπτη 12/10/2011 και μαζί του όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή. Ο Κορυφαίος Συνταγματολόγος της χώρας ο κ. Γιώργος Κασσιμάτης καθηγητής Συνταγματικού δικαίου και δάσκαλος όλων των καθηγητών της χώρας ( περιλαμβανομένου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ) έθεσε το ζήτημα της κατάλυσης της Εθνικής κυριαρχίας. Με την συμφωνία της σημερινής κυβέρνησης τόσο το μνημόνιο όσο και το μεσοπρόθεσμο είναι αντισυνταγματικά αλλά και καταλύουν την έννοια της Εθνικής κυριαρχίας. Σύμφωνα με τα άρθρα της συμφωνίας αλλά και τις πολύπλοκες νομικές μεταρρυθμίσεις έχει ήδη εκχωρηθεί η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ ( εδάφους – υπεδάφους – αέρα και θάλασσας ) από την κυβέρνηση και αυτό αντιβαίνει όχι μόνο στο Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές δίκιο. Και με γλώσσα που σπάει κόκκαλα ο καθηγητής δηλώνει ρητά ότι συντρέχουν λόγοι πλέον της εφαρμογής της ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του Συντάγματος όπου στο άρθρο 120 είναι νομικά κατοχυρωμένη και ιερή υποχρέωση η αντίσταση ακόμη και με την Βία όλων των Ελλήνων κατά της κατάλυσης της Εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eεφημερίδα της Kκυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yυπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Αναλύοντας με παραδείγματα ο Καθηγητής ανέφερε ότι ήδη έχουν εκχωρηθεί όλα τα Εθνικά δικαιώματα στους δανειστές μέσω της εταιρείας αξιοποίησης της Εθνικής Δημόσιας περιουσίας και οποιαδήποτε οφέλη ( οικονομικά ) θα τα καρπώνονται αυτοί. Έφερε το παράδειγμα με την υποθετική κρατικοποίηση μιας τράπεζας όπου ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει για να πάρει π.χ. το 51% των μετοχών αλλά αυτές αυτόματα μεταβιβάζονται στις ξένες τράπεζες που ελέγχουν το χρέος μας. Αυτό δεν έγινε σε καμία χώρα του κόσμου και αποτελεί δοκιμαστική πρωτοτυπία χρησιμοποιώντας της Ελλάδα σαν πειραματόζωο για να δουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας.
Ας σημειωθεί ότι οι θέσεις και πολλών κορυφαίων Συνταγματολόγων της χώρας εναντίον του Μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου επικεντρώνονται στα βασικότερα σημεία :
-Έρχεται σε αντίθεση με το 1ο Πρωτόκολλο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
-Έρχεται σε αντίθεση με τον Χάρτη των Θεμελιωδών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
– Έρχεται σε αντίθεση με όλα τα Συντάγματα του Ευρωπαϊκού χώρου, τα οποία, όλα, απαγορεύουν να αφαιρείται μία νομοθετημένη αξίωση (στέρηση ιδιοκτησίας).
-Παραβιάζει τις εγγυήσεις των Κοινωνικών Δικαιωμάτων (στέρηση μισθών, στέρηση συντάξεων).
Με βάση τις παραπάνω Διατάξεις, τα Συνταγματικά Δικαστήρια της Ρουμανίας και της Λετονίας, όταν είχαν αντιμετωπίσει ανάλογες ρυθμίσεις και περικοπές από το ΔΝΤ, τις είχαν καταδικάσει, γεγονός το οποίο αποδέχτηκε και το ίδιο το ΔΝΤ ενώ η Αργεντινή πέταξε έξω το ΔΝΤ και παρόλες τις απειλές προς την Χώρα στάθηκε ξανά στα πόδια της.
Ο κ. Κασσιμάτης ανέφερε δε ότι δεν υπάρχει λαϊκή αντιπροσώπευση στην Βουλή καθώς το κυβερνών κόμμα ψηφίζει χωρίς να έχει ενημερωθεί ότι κατεβάζει η κυβέρνηση, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης αδυνατούν να κάνουν τίποτε και το μόνο που μένει είναι να αποχωρήσουν από την Βουλή των Ελλήνων στερώντας έτσι την πολιτική νομιμότητα της δοτής κυβέρνησης. Έφερε δε προ των ευθυνών του τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος πρέπει να βγει από το τυπολατρικό του καθήκον και να σταθεί στο πλευρό του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος της χώρας και του ίδιου του Έθνους όπως αρμόζει στα καθήκοντα του!
Σημειώνονται δε οι απαράδεκτες θέσεις του νεαρού Γερμανού αντικαγκελαρίου ( Βιετναμικής καταγωγής ) ο οποίος ήταν σαφέστατος όταν με γερμανικό θράσος δήλωσε επί Ελληνικού εδάφους ότι η Ελλάδα θα απολέσει την εθνική της κυριαρχία γιατί χρωστάει. Και δεν αντέδρασε κανείς. Η κυβέρνηση έχει πλέον συμπεριφορά υπηρεσιακής κατοχικής κυβέρνησης. Παρακολουθεί και περιμένει τις αποφάσεις και εκτελεί εντολές. Στην αναφορά δε στις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας που ανέρχονται επίσημα σε 162 δισεκατομμύρια ευρώ και με ένα μικρό τραπεζικό επιτόκιο ( και όχι το ληστρικό επιτόκιο που ζητάνε από εμάς ) από το 1945 το χρέος απέναντι μας ανέρχεται στο 1 τρισεκατομμύριο ευρώ ! απάντησε ειρωνικά στους δημοσιογράφους. Μην φέρνεται εμπόδια στην μεταξύ μας συμφωνία!!!
Και όλα αυτά όταν σήμερα έγινε γνωστή η Δραματική και σοκαριστική η κατάσταση που περιγράφει ο Α’ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους, Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν καταγραφεί κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος, αλλά και μια αυτοκτονία άνεργου γονέα μαθητή σε σχολείο της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα