Γενική

Λάσπη

Κάνουν μόνο τα εύκολα. Το ΠαΣΟΚ αποφάσισε ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα, την πλουτοκρατία και «την έπεσε» στον λαουτζίκο. Είναι εύκολο να κόψεις την σύνταξη της γιαγιάκας.
21 Ιουλίου, ψηφίσανε το μεσοπρόθεσμου και, έπρεπε η κυβέρνηση να προχωρήσει τουλάχιστον σε μια αποκρατικοποίηση δημόσιου οργανισμού τη βδομάδα, προκειμένου να προλάβει. Δεν έκανε ούτε μία μέχρι σήμερα! Και τώρα λένε ότι θα τα κάνουν όλα σε λίγες ημέρες.
Είπαμε θα κάνει το εύκολο. Μειώσεις περαιτέρω των μισθών και των συντάξεων, χιλιάδες απολύσεις, δεκάδες λουκέτα και εξαθλίωση των ήδη …ταπεινωμένων υπηκόων της. Και ο κόσμος τι κάνει, αναρωτιούνται και τα διεθνή ΜΜΕ.
Είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις. Στην αγορά ήδη δεν κινείται τίποτε και αν κάποτε αντάλλασες μια καλημέρα με χαμόγελο, τώρα είναι όλοι με κατεβασμένα τα μούτρα, ενώ όλοι κοιτάζουμε να δούμε αν αυτός που μας χαιρετά έχει ακόμη τη δουλειά του και πληρώνεται κανονικά.
Πού είναι οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τις τοπικές κοινωνίες που τους εξέλεξαν, αφού τους χιλιοπαρακάλεσαν πρώτα; Σύσσωμο το ΠαΣΟΚ ψήφησε προχθές τα νέα μέτρα. Όχι ο Τσετήν δεν θα ψηφίσει, όχι ο άλλο θα λείπει, σαν στρατιωτάκια πήγαν και είπαν όλοι του ΝΑΙ.
Άβουλοι και μοιραίοι μαζί, θα έρθει η ώρα- το είπε άλλωστε και ίδιος ο Ξυνίδης- που δεν θα μπορούν να βγουν ούτε από τα σπίτια τους. Αλλά το χειρότερο θα είναι όταν αργότερα καταλάβουν τι έκαναν και τι ψήφιζαν που δεν θα μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια από τις τύψεις και θα πρέπει στα εγγόνια τους να εξηγήσουν τα αμέτρητα γιατί.
Άντε να χαθείτε όλοι μαζί… στο ΠαΣΟΚ αλλά και στην ΝΔ που κρατά χαμηλά τους τόνους έχετε χάσει κάθε είδους αξιοπρέπεια. Μακάρι να καταλάβετε πριν να είναι αργά.

Σχετικά Άρθρα