Γενική

Επεισοδιακή η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής


Δίστασε ο Μπένης και απάντησε μόνο μετά από αρκετή ώρα!!!

Επεισοδιακή και με έντονες αντιπαραθέσεις ήταν η παρθενική εμφάνιση του Δημήτρη Μπένη ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Η επιτροπή συνεδρίαση το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου και με το καλημέρα υπήρξαν οι αιχμές του Χρήστου Πούλιου και του Ηλία Βασιλούδη σχετικά με την παραχώρηση της προεδρίας από τον Δήμαρχο σε έναν «εργολάβο», τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπένη.
Η ένσταση της αντιπολίτευσης έγκειται στο γεγονός ότι ο Μπένης είναι «εμπλεκόμενος» με δημόσια έργα και αναθέσεις σε ΔΕΥΑΞ και αλλού στο μέλλον, πράγμα που έρχεται πολλές φορές σε αντίθεση με τα όσα συζητούνται στην οικονομική επιτροπή και τα όσα καλείται αυτή να αποφασίσει.
Ο Μπένης αρχικά δεν απάντησε στις αιχμές της αντιπολίτευσης αλλά μετά από μισή περίπου ώρα και σε συζήτηση άλλου θέματος διευκρίνισε ότι όταν υπάρχουν θέματα δημοσίων έργων και συμβάσεων στα οποία εμπλέκεται η εταιρία στην οποία είναι μέτοχος, θα ισχύει ο νόμος και θα αποχωρεί από την προεδρεία της επιτροπής!!! (Αυτό έγινε μάλιστα και στο 13 ο θέμα που αφορούσε την κεντρική πλατεία και στο οποίο προήδρευσε ο κ. Καλογερής).

Σχετικά Άρθρα