Γενική

Γιατί είναι προβληματισμένη;

Για την εγκυμοσύνη της, την επιστροφή της στην τηλεόραση, την επιλογή της να είναι στο Alter, αλλά και την πρωινή ζώνη μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Ράνια Θρασκιά.
«Είναι τόσο χαρμόσυνο στη ζωή μιας γυναίκας, οπότε πάει σε όλες», είπε η 37χρονη παρουσιάστρια, απαντώντας στο σχόλιο του δημοσιογράφου: «Σου πάει η εγκυμοσύνη, σε ομορφαίνει», ενώ αργότερα διευκρίνισε για τα νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με μία εγκυμονούσα παρουσιάστρια: «Για τα νούμερα μετράει το πόσο προβάλλει την εγκυμοσύνη και βασίζεται σε αυτό».
Παράλληλα, έδειξε προβληματισμένη για τα τηλεοπτικά πράγματα, δηλώνοντας: «Με τα επαγγελματικά είμαι προβληματισμένη, με την έννοια πως ό,τι καλό συμβαίνει σε μένα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτά που συμαβαίνουν στα ΜΜΕ. Προφανώς και είμαι χαρούμενη που είμαι σε μια δημιουργική φάση, ετοιμάζω μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά δεν σου κρύβω ότι όλο αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση με προβληματίζει», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που επέλεξε να συνεργαστεί με ένα κανάλι που αντιμετωπίζει από την περυσινή χρονιά προβλήματα, τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι δύσκολη εποχή να δουλεύεις στην τηλεόραση» και πρόσθεσε: «Είχα ένα επιχείρημα ότι αυτή η εκπομπή είναι αυτό που ήθελα να κάνω και κανένα άλλο κανάλι δεν θα μου το προσέφερε».
Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για τα ονόματα- μεταξύ αυτών και της πρώην καλής της φίλης Σίσσυς Χρηστίδου- που ακούγονται έντονα για το πρωινό του ΑΝΤ1, πρότεινε: «Νομίζω όλη αυτή η σύνθεση που αναφέρετε. Εξάλλου, είναι πολύ τυχερός όποιος πάει μετά τον Παπαδάκη». Όσο για το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, εξέφρασε σιγουριά για την επιτυχία τους και αυτή τη σεζόν: «Θεωρώ πως δεν έχουν κάτι να χάσουν σε σχέση με πέρυσι».

Σχετικά Άρθρα