Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί παιγνίων

Συνελήφθη στις 13-09-2011 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 30χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο μετά από καταγγελία ότι προβαίνει, μέσω της ιστοσελίδα του, σε εμπορική επικοινωνία για τυχερά παίγνια, τα οποία διεξάγονται από μη αδειοδοτημένη εταιρία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σύλληψη ημεδαπού για δικαστική απόφαση
Συνελήφθη, στις 14-9-2011 το πρωί, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μια (1) καταδικαστική απόφαση

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κομοτηνή
Στις 14-09-2011 πρώτες πρωινές ώρες, στο 18ο χλμ Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη δεξιά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Ο θανών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα