Γενική

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των εκλογών

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, το σύνολο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ξάνθης που συμμετείχαν στη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 8-6-2011 και με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στον ουσιαστικό διάλογο και στη «ζύμωση» απόψεων όπως ταιριάζει σε ένα μεγάλο σύλλογο με δημοκρατικές διαδικασίες, ισχυρό ιδεολογικό υπόβαθρο και θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και στις προσδοκίες του έλληνα εκπαιδευτικού.
Από τη θέση της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Ξάνθης, της σταθερά πρώτης δύναμης στη εκτίμηση των συναδέλφων μας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να «δινόμαστε» με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να προωθήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας, να μετατρέψουμε τις κοινές αγωνίες σε κοινούς επιτυχημένους αγώνες και να αντισταθούμε στην αδιέξοδη, αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.
Ο αγώνας για επιστημονική και οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών, για αξιόπιστο συνδικαλιστικό κίνημα περνά μέσα από τις δικές μας προσπάθειες.
Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο αρνούμενοι το σήμερα. Σφυρηλατώντας και διαφυλάσσοντας την ενότητά μας και με τη δύναμη των ιδεών μας ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από «μίζερα» σύνδρομα, με αγωνιστικό πνεύμα και με τεκμηριωμένες θέσεις δημιουργούμε το μέλλον που μας ανήκει.
Συγκρουόμαστε με την παρακμή, σπάμε τη σιωπή, αντιστεκόμαστε στη δικτατορία των μετρίων, δίνουμε και πάλι την ελπίδα στον έλληνα εκπαιδευτικό και προωθούμε την ανανέωση στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Η μόνη μας φιλοδοξία ήταν, είναι και θα είναι να είμαστε χρήσιμοι στους συναδέλφους μας, στο κλάδο μας, στη κοινωνία, στα παιδιά μας.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ 80 ης ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
Εγγεγραμμένοι : 810, Ψήφισαν : 746, Έγκυρα : 687
Έλαβαν : ΔΑΚΕ : 274, ποσοστό 39,88 %, τρείς (3) έδρες
ΠΑΣΚ : 188, ποσοστό 27,37 %, δύο (2) έδρες
ΑΥΤ.ΠΑΡΕΜΒ. : 167, ποσοστό 24,31 %, δύο (2) έδρες
ΕΣΑΚ- ΔΕΕ : 58, ποσοστό 8,44 %, δεν καταλαμβάνει έδρα.
Εκλέγονται:
Από την ΔΑΚΕ ΠΕ Ξάνθης οι (τακτικοί) Παπαδάκης Φάνης, Παπαεμμανουήλ Χριστόδουλος, Ντούμος Δημήτριος, αναπληρωματικοί): Αντικουλάνης Χάρης, Αλεξούδης Δημήτριος, Χασιώτης Νικόλαος.
Από την ΠΑΣΚ ΠΕ Ξάνθης οι (τακτικοί): Αποστόλου Αθανάσιος, Δαουτάκης Αρχοντής, (αναπληρωματικοί): Ιγνατιάδης Κώστας, Παύλου Τριαντάφυλλος.
Από ΑΥΤ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ οι (τακτικοί): Παπαιωάννου Αριάνα, Ταμπάκης Θεολόγος. (αναπληρωματικοί): Παπαδοπούλου Ελένη, Χατζηθεοδώρου Γεώργιος.

Σχετικά Άρθρα