Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθη παράνομος Βούλγαρος στη Ξάνθη

Βραδινές ώρες της Πέμπτης 02.06.2011 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 26χρονος πολίτης Βουλγαρίας ο οποίος κατελήφθη να έχει επανέλθει παράνομα χώρα μας καίτοι τυγχάνει ανεπιθύμητος αλλοδαπός χώρα μας.
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Παραβίαση του ΚΟΚ
Την Τρίτη 31.05.2011 και ώρα 20.30’ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, μια 43χρονη ημεδαπή για παρακώλυση συγκοινωνίας και για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος. Δράστις με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Διευκρίνηση από την περιφέρεια ΑΜΘ
Σχετικά με την καταγγελία του επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επισημαίνουμε ότι εκ παραδρομής και όχι σκοπίμως, ανεγράφη στο σχετικό δελτίο τύπου η ομοφωνία ως αποτέλεσμα της συζήτησης των προγραμμάτων που η Περιφέρεια θεωρεί ως εξαιρετικά σημαντικά για την απασχόληση σε μία περίοδο κρίσης και ανασυγκρότησης. Οι δε δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη για το θέμα, ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Σύλληψη για κλοπή στη Κομοτηνή
Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Πέμπτης 1-06-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 26χρονών, για κλοπή. Συγκεκριμένα, ο δράστης εισήλθε σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο της εταιρείας «ΔΕΛΤΑ Α.Ε.» και αφαίρεσε δύο πόρτες αλουμινίου και εξήντα αλουμινένια κουφώματα. Κατά την έξοδο του από το εργοστάσιο έγινε αντιληπτός από τους ανωτέρω Αστυνομικούς και συνελήφθη. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 55χρονο ημεδαπό νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Α.Δ. Ξάνθης μηνός Μαΐου 2011
Κατά το χρονικό διάστημα μηνός Μαΐου 2011 , από τις Υπηρεσίες της Α.Δ. Ξάνθης, πραγματοποιήθηκαν Αστυνομικές Επιχειρήσεις για την πάταξη και μείωση της εγκληματικότητας, ιδιαίτερα για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών στη χώρα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Δώδεκα δράστες για παρ¬άβαση του Νόμου “περί ναρκωτικών” και κατασχέθηκαν συνολικά 4.377,9 γρ. κάνναβης, 103,6 γρ. ηρωίνη, μία σύριγγα με 0,7 ml ηρωίνη και ένα ναρκωτικό χάπι hipnostedon.
Δώδεκα αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ένας διακινητής αλλοδαπών λαθρομεταναστών. Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε αυτ-τα, δύο κινητά τηλέφωνα και διακόσια ευρώ.
Ένα άτομο για απείθεια.
Ένα άτομο για απειλή και αντίσταση κατά της αρχής .
Ένα άτομο για απόπειρα βιασμού.
Ένα άτομο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ένα άτομο για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Ένα άτομο για εξύβριση και ένα άτομο για εξύβριση και απειλή.
Δύο άτομα για επαιτεία.
Επτά άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.
Ένα άτομο για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.
Δύο άτομα για παραβάσεις Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και συνελήφθησαν επτά άτομα.
Εξιχνιάστηκε μία κλοπή τροχοφόρου. Ανευρέθησαν οκτώ κλαπέντα τροχοφόρα και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με ένα νεκρό.
Ελέχθησαν συνολικά τριακόσια δέκα οκτώ καταστήματα (καφέ-μπαρ, κέντρα διασκέδασης, ταβέρνες, ψητοπωλεία κ.λ.π.) και βεβαιώθηκε μία παράβαση καταστήματος για λειτουργία μουσικών οργάνων χωρίς άδεια.
Εννέα ψυχασθενείς μεταφέρθηκαν στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης.
Τρεις αιφνίδιοι θάνατοι.
Διενεργήθηκαν δύοδειγματοληψίες σε είδη τροφίμων.

Σχετικά Άρθρα