fbpx
Γενική

Πάει περίπατο και το στρατολογικό γραφείο Ξάνθης;

Ερώτηση Κοντού προς τον ίδιο τον Βενιζέλο

Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η κατάσταση στην Ξάνθη και έτσι έχει πέσει πολύ δουλειά και στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Ο δικός Αλέκος Κοντός λοιπον αντιλαμβανόμενος τις προθέσεις της κυβέρνσης σχετικά με την μεταφορά του στρατολογικού γραφειου της Ξάνθης στην γειτονική Κομοτηνή κα΄τεθεσε χθες επίκαιρη ερώτηση προςε τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αναφέρει στην ερώτηση ο Ξανθιώτης Βουλευτής
«Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή κυβέρνηση, στο πλαίσιο της συγχώνευσης των Στρατολογικών Γραφείων της χώρας, προτίθεται να καταργήσει το Στρατολογικό Γραφείο Ξάνθης μεταφέροντάς τις στρατολογικές υπηρεσίες του στην Κομοτηνή.
Δεδομένου ότι ήδη διέκοψε τη λειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στην περιοχή Σταυρούπολης Ξάνθης, το οποίο φημολογείται ότι θα μετατραπεί σε Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών και υποβάθμισε πλήρως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της περιοχής, η μεταφορά του Στρατολογικού Γραφείου προσθέτει ακόμα ένα πλήγμα στη στρατιωτική δύναμη του Νομού μας καθώς με τις αποφάσεις της παρούσας κυβέρνησης αποδυναμώνεται διαρκώς.
Κατόπιν αυτών ερωτάται ο κ. Υπουργός.
Ευσταθούν οι πληροφορίες για την κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης και μεταφοράς του στην Κομοτηνή;
Εάν ναι, με ποια κριτήρια ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση, εφόσον η έδρα του Δ΄ Σώμα Στρατού είναι στην Ξάνθη;»

Σχετικά Άρθρα