Γενική

Εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ κατέλαβαν από το πρωί την Εφορία της Ξάνθης

Από νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους με σκοπό να σώσουν το εργοστασίου τους από το ξεπούλημα κατέλαβαν την εφορία της Ξάνθης.
Η κατάληψη είχε ανακοινωθεί μάλιστα με δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα δυο σωματεία της εταιρίας, ωστόσο δεν υπήρχαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν την κατάληψη του κτιρίου από τους εργαζομένους. Η γενική συνέλευση των εργατών της ΣΕΚΑΠ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση.
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕΚΑΠ Α.Ε.
Ξάνθη 9 Μαΐου 2011.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από την Γενική Συνέλευση και των δυο σωματείων την 9 Μαΐου 2011 στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ.
ΟΜΟΦΩΝΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απραξία έως σήμερα των πολιτικών δυνάμεων να στηρίξουν έμπρακτα την ΣΕΚΑΠ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αδιαλλαξία της Αγροτικής Τράπεζας (μεγαλομετόχου στη ΣΕΚΑΠ) που οδηγεί την εταιρία που εργαζόμαστε στο μαρασμό στο ξεπούλημα και στο κλείσιμο.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ :
-Να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ την 10-5-11 ημέρα Τρίτη και να βρισκόμαστε έξω από την εφορία Ξάνθης. -Να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ την 11-5-11 ημέρα Τετάρτη και να βρισκόμαστε στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης την 10:00 συμμετέχοντας στη απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και στην πορεία.
-Να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ την 12-5-11 ημέρα Πέμπτη και να βρισκόμαστε έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.
-Να πραγματοποιήσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την 13-5-11 ημέρα Παρασκευή και να βρισκόμαστε στο εργοστάσιο για την Γενική Συνέλευση των Μετόχων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ- ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΖΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα