Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Φύλλο και φτερό» έκαναν οι επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τον προϋπολογισμό ζητώντας διευκρινιστικές ερωτήσεις προς την διευθύντρια και την προϊστάμενη της Οικονομικής υπηρεσίας του δήμου κα Σπανού και κα Ταραρά αντίστοιχα για κωδικούς των εσόδων και των εξόδων σε σχέση με τον απολογισμό του 2010 κατά την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Μ. Δευτέρα το μεσημέρι μετά από την διακοπή της Παρασκευής. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν πλήρως ενημερωμένοι αφού τους επιδόθηκαν όλα τα στοιχεία που ζήτησαν την Παρασκευή και έτσι μπορούσαν να κάνουν τις επισημάνσεις ή παρατηρήσεις του.

ΑΓΩΝΑΣ
Εν μέσω σοβαρών προβλημάτων οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ”Βοήθεια στο Σπίτι” Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Πέμπτη το πρωί στο Εργατικό Κέντρο στη Γενική τους Συνέλευση, έκαναν τον απολογισμό τους για το έτος 2010 και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ για την επόμενη τριετία.
Όπως ανέφερε η κ. Καμπανά Παρασκευή, πρόεδρος των εργαζομένων στο “Βοήθεια στο σπίτι“ στην ΑΜΘ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλα και αυτός ήταν ο λόγος των κινητοποιήσεών τους. Αυτό σύμφωνα με την ίδια, στάθηκε η αφορμή να συναντηθούν με τον Υφυπουργό κ. Ντόλια και με τους Υπουργούς των τριών συναρμόδιων Υπουργείων για το πρόβλημα της χρηματοδότησης προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Πολλές ήταν οι διευκρινήσεις που ζητήθηκαν από πλευράς της αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό με τον Θ. Ξυνίδη να ζητάει επιμόνως τα στοιχεία χωριστά για την Ξάνθη και την Σταυρούπολη και να σημειώνει ότι για ακόμη μια χρονιά διαπιστώνεται ότι «ελαφρά τη καρδία» καταγράφονται πράγματα που μετά δεν υλοποιούνται και ότι ο προϋπολογισμός είναι μακράν της πραγματικότητας!!!!! Αλέκτωρ
…..

ΜΑΧΗΤΗΣ
Με κάθε ειλικρίνεια θα πρέπει να ομολογήσω ότι όλες οι προσπάθειες και οι παρεμβάσεις για ένα σύγχρονο δυναμικό και αποτελεσματικό Επιμελητήριο, δεν απέδωσαν. Σκόνταψαν πάνω σε ανθρώπους γαντζωμένους στην καρέκλα τους (με λογική καφετέριας) και πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι χωρίς καμιά αίσθηση ευθύνης και με περισσή άγνοια προσπαθούν να αποτελέσουν την επόμενη μέρα.
(Από την επιστολή παραίτησης Κατσαρίκα από το Επιμελητήριο Ξάνθης).

Σχετικά Άρθρα