Γενική

Επιτελούς σώθηκε και φέτος η ομάδα μας

Μας λείπουν παίχτες τύπου Μάκη Τζάτζου, Ραζίνσκι, Κεχαγιά, Ζήκου, Ζουέλα με ψυχή και φιλότιμο

Ευτυχώς και φέτος η ομάδα μας η Skoda Xanthi (Αοξάρα την λέει κάπου κάπου ο μεγαλομέτοχος κ. Πανόπουλος), σώθηκε αφού ταλαιπώρησε τον εαυτό της, τους φιλάθλους της αλλά κι αυτούς που παίζουν «στοίχημα».
Από την αρχή της σαιζόν λέγαμε ότι θα έχουμε περιπέτειες και φέτος, βλέποντας ποδοσφαιριστάς, στο ρόστερ, της ομάδας, ανικάνους να φορέσουν την φανέλα μας.
Μας λείπουν παίχτες τύπου Μάκη Τζάτζου, Ραζίνσκι, Κεχαγιά, Ζήκου, Ζουέλα με ψυχή και φιλότιμο. Μας λείπουν «γκολτζήδες» και είναι ντροπή σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα να σφίγγει η ψυχή μας και να παρακαλούμε να μπει έστω ένα γκολ «Αλαχτάν».
Αισθάνονται άσχημα οι φίλοι της ομάδος όταν μέσα στην έδρα μας χάνουμε από υποδεέστερες ομάδες ή κατορθώνουμε να ισοφαρίσουμε τελευταία στιγμή.
Και πέρυσι τα ίδια έγραφα και τόνιζα πως η Ξάνθη έχει παράδοση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα, άρα πρέπει να έχει και ποδοσφαιριστάς ικανούς να φορούν την φανέλα της Skoda – Ξάνθη.
Όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα μας ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια περιπέτεια και να θέσουμε σαν στόχο η Skoda Ξάνθη να είναι στην πρώτη εξάδα.

Νικόλαος Φωτιάδης
Φίλαθλος Skoda Ξάνθη

Υ.Γ. Διάβασα στον τύπο την ανακοίνωση των (Xanthifans), η οποία προκαλεί γέλια αλλά και κλάματα.

Σχετικά Άρθρα