Γενική

Ανακατατάξεις στην Βαθμολογία στην Σούπερ Λίγκα

Με δύο γκολ του Τουμέρ Μετίν έλαμψε στο AEL FC Arena, όπου ο Τούρκος έδωσε στη Λάρισα νίκη 2-1 επί του Πανσεραϊκού, αποτέλεσμα που ίσως οδηγήσει ακόμη και στη σωτηρία και έστειλε τους Σερραίους στην τελευταία θέση.
Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πέμπτη θέση και η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μπλέκει ακόμα περισσότερο, αφού ο βαθμός της ισοπαλίας τη διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη και τη γεμίζει με περισσότερο άγχος για τη συνέχεια. Διαβάστε περισσότερα. Με μία απίθανη, όσο και… περίεργη εκτέλεση φάουλ του Ντιέ στο 90′, καθώς η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σβέρκος και πήρε -ίσως- την πιο απίστευτη τροχιά μπάλας που έχουμε δει φέτος στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, η Καβάλα ισοφάρισε το γκολ του Μπάλαμπαν (66′) και «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε περισσότερα.
Ούτε στο Βόλο έκοψε ταχύτητα ο Ολυμπιακός αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες χωρίς να δείξουν κάτι ιδιαίτερο έκαναν ότι έπρπεπε απέναντι στον συνονόματο, πήραν τη νίκη με 1-0 και ξέφυγαν πλέον από τον Παναθηναϊκό. Η συνεργασία των Ριέρα-Φουστέρ και το όμορφο γκολ του τελευταίου έφεραν χαμογέλα και την καλή στατιστική όγδοη σερί νίκη και όγδοο διπλό στην επαρχία. Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. Χωρίς ουσία, με δυνατές μονομαχίες, λιγοστές ευκαιρίες και κακό θέαμα. Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που πέρασε στο β’ ημίχρονο, δεν προσαρμόστηκε εύκολα αλλά έχασε όμως μια σπουδαία ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του ΑΡΗ ‘όταν το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ στο Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 με την απόδοση τους να κινείται σε χαμηλά επίπεδα, αφού και οι δυο είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο πώς να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός παίζοντας όσο χρειάζεται, νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ μπροστά σε λιγότερους από 10.000 οπαδούς του.

Σχετικά Άρθρα