Γενική

Ο Αλαντίν και οι μαγικές προσκλήσεις…

Να πληρώνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του Δήμου

Του Δημοτικού Συμβούλου
Ηλία Βασιλούδη

Πάντα με ενοχλούσε να περιμένω στην ουρά και ένας επιτήδειος για την ιδία δουλειά να τυγχάνει άμεσης εξυπηρέτησης… από την πίσω πόρτα ως κολλητός, ως πολίτης με ιδιαίτερες «ικανότητες»!! Πάντα είχα την απορία γιατί δίνονται προσκλήσεις, όταν ο Δήμος οργανώνει μια ψυχαγωγική εκδήλωση ή συμμετέχει ως συνδιοργανωτης.
Εάν οι προσκλήσεις αποτελούν μέρος της κάθε φορά συμφωνίας που έτσι είναι, ποιος θα έπρεπε να τις καρπωθεί και βεβαία ποιος να τις διαχειριστεί; Συνήθως τις παίρνουν αυτοί που μπορούν να πληρώσουν και οι κολλητοί, οι φίλοι, οι συνεργάτες κλπ. Προτείνω, να τις διαχειριστεί με διαφάνεια, ο Δήμος και να τις καρπωθεί ο φτωχός συνδημότης.
Εάν θέλει κάποιος να κάνει τον χουβαρντά να τον κάνει με δικά του χρήματα. Οι προσκλήσεις να δίνονται στα σκολεία και με ευθύνη των δασκάλων να μοιράζονται σε φτωχόπαιδα με έλεγχο των συλλόγων των γονέων. Έτσι την ευθύνη θα την έχει η κοινωνία και όχι κάποιος δημοτικός σύμβουλος. Να πληρώνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του Δήμου, από το Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο κάποιας εταιρείας του Δήμου.
Τελεία.
Ας γίνουμε σ’αυτό τουλάχιστον, λίγο ….Δανία
Ηλίας Βασιλούδης

Σχετικά Άρθρα