Γενική

Προεδρεία στα Δημοτικά Συμβούλια των περιφερειακών Δήμων

Καλή δύναμη σε όλους!

Εκλογές είχαμε προχθές και στα Προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων των περιφερειακών Δήμων. Στο Δήμο Τοπείρου Πρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Πυροστιάνης, τέως Αντιδήμαρχος από τα Μάγγανα, Αντιπρόεδρος εξέλέγη ο Χουσεΐν Ογλού Σουνάη με 10 ψήφους στην τρίτη ψηφοφορία, Γραμματεάς εξελέγη η Ιλιάζ Ασιμέ.
Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τοπείρου εξελέγησαν: Δαλάτσης Κων/νος, Δελής Χρήστος, Ντίνας Γεώργιος, Χασάν Ογλού Ραμαδάν, Μίχογλου Θωμάς, Μωραϊτης Στυλιανός.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν: Καζάκος Γεώργιος, Κοτόπουλος Χρυσόστομος, Νιαζή Ογλού Νιαζήφ, Τζελεπάκης Θεόδωρος, Πολυχρονιάδου Ελένη, Τσάκαλος Αναστάσιος.
Και στις δύο επιτροπές Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Στέλιος Χατζηευαγγέλου. Στην Οικονομική Επιτροπή Αντιπρόεδρος ο Στέλιος Μωραϊτης. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η Ελένη Πολυχρονιάδου.
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ
Ο Νίκος Τσιναρίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων, Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Γαλανόπουλος και Γραμματέας η Έφη Γεωργαντζή.
Αντιδήμαρχοι Αβδήρων για τα επόμενα δύο χρόνια είναι οι κ. Γιώργος Παραστατίδης, Σωκράτης Ξανθόπουλος (Άβδηρα), Ιντζέ Μπηρόλ (Σελέρου) και ο κ. Ρεσήμ Ουζέλ. Την ΔΕΥΑΒ αναλαμβάνει ο Γιώργος Σίσκος.
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης Πρόεδρος εξελέγη ο Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, Αντιπρόεδρος ο Χαφούζ Σουκρή, Γραμματεάς η Καδρή Σουζάν.

Σχετικά Άρθρα