Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο ατόμων για εκβίαση

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της 30.12.2010 στην Ξάνθη, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 18 ετών, οι οποίοι εκβίασαν 27χρονο επιχειρηματία, απαιτώντας από αυτόν την παράδοση ποσού 2000 € για να μην τον καταγγείλουν στην Επιθεώρηση Εργασίας. Σε σχεδιασθείσα επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης προσημειώθηκε το ποσό των 1500 €, το οποίο μετά την παραλαβή του από τους δράστες αυτοί συνελήφθησαν. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη ενός ατόμου για απειλή, εξύβριση, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή, οπλοχρησία

Τις απογευματινές ώρες της 01.01.2010 στο Άβατο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας ένας 31χρονος ημεδαπός ο οποίος εξύβρισε, απείλησε και χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο (μονόκαννο) ιδιοκτησίας του 33χρονου αδελφού του, πυροβόλησε εναντίον καταστήματος internet café, ιδιοκτησίας 35χρονου. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Α. Τ. Περιφέρειας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Τραυματισμός σε τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα είχαμε τις βραδινές ώρες της 31.12.2010 στο 7ο χιλιόμετρο της Ε. Ο. Ξάνθης – Λάγους, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος εξετράπη της οδού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 57χρονος συνοδηγός αυτού. Σε διενεργηθέντα έλεγχο μετρήσεως αλκοόλης με αλκοολόμετρο στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό 0,62 mg/l εμπνεόμενου αέρα. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σύλληψη Λαθρομεταναστών

Στις 30.12.2010 και ώρα 04.20΄στο Πετροχώρι Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, οκτώ αλλοδαποί λαθρομετανάστες, στερούμενοι νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧΕ όχημα ο οδηγός του οποίου, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα χωρίς να ακινητοποιήσει το όχημά του σε συνεχή ηχητικά και φωτεινά σήματα των αστυνομικών και διέφυγε εκμεταλλευόμενος στο σκότος και την πυκνή βλάστηση της περιοχής. Κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα ενώ οι λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για επαιτεία

Τις μεσημβρινές ώρες της 29.12.2010 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ανήλικοι ηλικίας 13, 7, 6 και 10 ετών οι οποίοι κατελήφθησαν να επαιτούν σε κεντρικά σημεία της Ξάνθης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα