Γενική

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Παιδική Πολιτεία

Το Σάββατο 4 και τη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 η Παιδική Πολιτεία, για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ένα διήμερο ανθρωπιστικών δράσεων με απώτερο φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα παιδιά του ψυχολογικού κέντρου της Ξάνθης.
Το Σάββατο από τις 4:00μ.μ. έως και τις 8:00μ.μ. τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με τα παρακάτω εικαστικά και δημιουργικά εργαστήρια:
Οικολογία και δημιουργία, όπου θα μπορούν οι μικροί φίλοι μας να φυτέψουν αρωματικά βότανα και να τα στολίσουν γιορτινά.
Σχολικό Ταχυδρομείο, εδώ τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους στο Αϊ Βασίλη και εμείς θα το παραδώσουμε και εντός μα και εκτός σχολείου.
Προβολή Ταινίας «Το Πολικό Εξπρές»
Σηκωθείτε και επιβιβασθείτε για το ωραιότερο ταξίδι της ζωής σας!
Επιλεγμένα βιβλία, σπιτικά γλυκά και γιορτινές κατασκευές.
Φτιάξε το δικό σου γούρι. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα δικά τους γούρια- στολίδια για να καλωσορίσουν τη Νέα χρονιά.
Ταξιδεύοντας ως τη Βηθλεέμ με ένα γαϊδουράκι. Μέσα από Θεατρικό Παιχνίδι τα παιδιά θα βιώσουν την κλασσική ιστορία της Θείας Γέννησης .
Τη Κυριακή από τις 10:00π.μ. έως και τις 4:00μ.μ. τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν :
Wish Quilt Ευχοπάπλωμα, εδώ τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν τις δικές τους ευχές σε πολύχρωμα τετράγωνα.
Χριστουγεννιάτική παράσταση «Το Δώρο της Παπλωματούς». Μία ιστορία που μιλά για την αξία της προσφοράς και την ομορφιά της γενναιοδωρίας.
Σκανταλιές Καλικαντζάρων , μεταμορφωνόμαστε σε μικροί καλικάντζαροι και το διασκεδάζουμε όλοι μαζί.
Βιβλιοπεριπέτεια στην βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Με τη συγγραφέα Δήμητρα Πυργελή να μας παρουσιάζει το βιβλίο «Η μικρή Μπότα του Αη-Βασίλη».
Ζαχαρομαγειρέματα, φορέστε όλοι τις ποδιές, τα σκουφάκια και πάμε να στολίσουμε τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικά μπισκότα. Το ατελιέ , oι βοηθοί του Αϊ-Βασίλη θα μας μεταμορφώσει με οικολογικά χρώματα και πινέλα σε απίθανα ξωτικά.
Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με την Τέχνη, τα παιδιά μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες μεγάλων καλλιτεχνών θα συμμετέχουν σε αυτό το εργαστήρι.

Η Χριστουγεννιάτική Αγορά πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της COCO-MAT – Γρηγόρης Χρισάφης, Ιωάννης Σερδάρης – Εμπορία Ελαστικών, Πανηλεκτρική Ξάνθης, Παναγιώτης Πανταζίδης και Σία- Εμπορία Ξυλείας,
Αλέκος Δαστερίδης- κατάστημα επίπλων, κινητή τηλεφωνία Wind -Αναστάσιος Τουρατζής, το Ζαχαροπλαστείο Παπαρασκευάς, Μάρκος Μπρωκούμης- κάβα ποτών, Μάγδα Καλογιάννη εμπόριο υλικών συσκευασίας.

Σχετικά Άρθρα