Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 στις 16.00 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης πραγματοποιεί σεμινάριο γαστρονομίας με εισηγήτρια την κα. Στέλλα Σπανού, συγγραφέα βιβλίων γαστρονομίας με θέμα: Στα γαστρονομικά μονοπάτια της Θράκης σας προσκαλεί αυτή τη φορά το Ίδρυμα Θρακικής τέχνης και παράδοσης, πρωτοτυπώντας με ένα διαφορετικό Σεμινάριο την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 .
Η Σέφ Στέλλα Σπανού (μέλος του Hellenic Chef Club) , θα μας ξεναγήσει στο μυρωδάτο κόσμο της Θρακιώτικης κουζίνας της . Θα μας παρουσιάσει πιάτα με τέχνη και φαντασία δημιουργικές παρασκευές με χαρακτηριστικά εδέσματα της Θράκης, παραδοσιακά πιάτα και σαλάτες για τα Χριστούγεννα και επιδόρπια από Θρακιώτικα προϊόντα. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία μετά το πέρας της μαγειρικής δημιουργίας, για γαστρονομική συζήτηση και γευστική δόκιμη των πιάτων με συνοδεία τοπικού κρασιού .
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".