fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη έξι μη νόμιμων οικονομικών μεταναστών

Στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κομοτηνής συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της 20-11-2010, , από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, έξι αλλοδαποί, οι οποίοι είχε εισέλθει και διέμεναν παράνομα στο Ελληνικό έδαφος.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Ληστεία

Τις νυχτερινές ώρες της 20-11-2010, στην Κομοτηνή, ομάδα νεαρών ατόμων αγνώστων στοιχείων αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 15χρονο υπάλληλο ψητοπωλείου, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 61,50 ευρώ καθώς και το φαγητό που μετέφερε, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας τους.
Οι δράστες αναζητούνται. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Εξιχνίαση κλοπής

Εντοπίστηκαν πρωινές ώρες της 20-11-2010, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής-Ροδόπης, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 23, 39 και 49 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι νυχτερινές ώρες της 18-11-2010, στο χωριό Πάμφορο-Ροδόπης είχαν εισέλθει στο κοιμητήριο και αφαίρεσαν από τάφους συνολικά εξήντα (60) χάλκινα ανθοδοχεία. Σε βάρος των δραστών οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα