fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΕΜΠΡΟΣ
Συνεχίζει να παραμένει διχασμένο το συνδικαλιστικό κίνημα στην Πολυτεχνική Σχολή του ΔΠΘ μετά την περσινή απόφαση της ΔΑΠ να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την αναγνώριση φοιτητικών συλλόγων των τμημάτων της Πολυτεχνικής, βάσει σχετικής νομικής διάταξης Γιαννάκου που ‘σπάει’ τους ενιαίους φοιτητικούς συλλόγους. Η ΔΑΠ αποχώρησε από τον 36χρονο ενιαίο φοιτητικό σύλλογο της Πολυτεχνικής και διεξήγαγε χωριστές εκλογές για τα τμήματα, παρότι οι υπόλοιπες παρατάξεις συνεχίζουν να στηρίζουν την ενιαία εκπροσώπηση των τμημάτων του πανεπιστημίου.

ΑΓΩΝΑΣ
Αυτές τις μέρες τα αρνητικά συναισθήματα με έχουν κατακλύσει…. Ο θυμός και η οργή έχουν χτυπήσει κόκκινο και προσπαθώ να τα κατανικήσω άλλοτε με ασκήσεις θάρρους και αισιοδοξίας και άλλοτε με γιόγκα και χαλάρωσης…. Πώς να το δεχτώ ότι όλα αυτά τα χρόνια με κορόιδευαν οι πολιτικοί της χώρας μας, με έκαναν φτωχή, αναξιόπιστη και δίχως αξιοπρέπεια…..;

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά στον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη στο Νομό Ξάνθης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας…
-Συγκεκριμένα, αντιδρούνε οι μειονοτικοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Νομού Ξάνθης και ζητάνε από τον κ. Γιαννακίδη, αλλά και από τον κο Καραλίδη, να περιορίσει τον αριθμό υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στους τρεις και όχι σε περισσότερους (6) ώστε να μην διασπαστούν οι ψήφοι της μειονότητας και να εκλεγούνε 3 σύμβουλοι από την Ξάνθη σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο συνδυασμός και αναδειχθεί σε Περιφερειάρχη ο κ. Γιαννακίδης! Πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι απειλούνε πως αν δεν δεχθεί την πρότασή τους ο κ. Γιαννακίδης, τότε θα αποσύρουν όλοι την υποψηφιότητά τους!!!

ΜΑΧΗΤΗΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στήριξης της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, «ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον «πυρήνα» των φίλων του στην ταβέρνα ΒΙΩΝ με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον ίδιο.
Την πολύ όμορφη και σεμνή εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης αλλά και οι κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες του Νομού μας και οι εκπρόσωποι των σωματείων μεταξύ των οποίων και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και δικηγόρος Μιχάλης Μηλαράκης.

ΘΡΑΚΗ
Όσον αφορά τα ενδεχόμενα της δεύτερης Κυριακής, εκεί είναι που θα δούμε σκηνές Βατερλό! Οι συμφωνίες και τα ταξίμια αρχίζουν από τώρα ε τους επικεφαλής των συνδυασμών που αναμένεται να παίξουν ρόλους «μπαλαντέρ». Η έντονη αντιπαράθεση γίνεται ΜΟΝΟΝ μεταξύ των δύο «μεγάλων» συνδυασμών σε κάθε περίπτωση, ενώ και οι δύο κλείνουν πονηρά το μάτι στους μικρότερους, γιατί ενδεχομένως θα τους χρειαστούν στην επαναληπτική διαδικασία της 14 ης Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα