fbpx
Γενική

«Με ενέπαιξε αν και στάθηκα στο πλευρό του»

Δεν ήταν στο πλευρό του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη στη χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του ο κ. Θεολόγος Καλαϊτζής, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και ένας από τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του. Ο ίδιος δηλώνει ότι ο κ. Στυλιανίδης τον ενέπαιξε σημειώνοντας: «Στάθηκα στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια (αν και εσωκομματικός του αντίπαλος στην εκλογή για τη διαδοχή του αείμνηστου Φίλιππα Αμοιρίδη) στηρίζοντας τον και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου όταν και όπου μου ζητήθηκε, ακόμη και εκεί που εκτελούσα εντολές του».
Ο κ. Καλαϊτζής ξεκαθαρίζει ότι ήταν, είναι και θα είναι παρών στο Δήμο Ξάνθης όχι μόνο ως ενεργός πολίτης αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές!!!

Μύδροι Θ. Καλαϊτζή κατά Μ. Στυλιανίδη

Ρεπορτάζ: Νάντια ΝάκουΔεν θα συνεχίσουν μαζί οι κύριοι Μιχάλης Στυλιανίδης και Θεολόγος Καλαϊτζής στις ερχόμενες εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου. Ο κ. Καλαϊτζής δήλωσε στην Xanthinews: «Δυστυχώς σήμερα είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποστασιοποιηθώ από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη», λίγες ώρες πριν την παρουσίαση του συνδυασμού «Πρότυπο Δημιουργίας» με τη συμμετοχή παλιών και νέων δημοτικών συμβούλων.
«ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΩΝ»
Ο κ. Καλαϊτζής καταγγέλλει την παρέμβαση άλλων που ώθησαν το Δήμαρχο να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο: «Σ αυτές τις εκλογές επέλεξε να καταρτίσει τον συνδυασμό της παράταξης του με τις εντολές και τις οδηγίες τρίτων παράκεντρων και όχι με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης αλλά άλλων.
Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τους εν ενεργεία αλλά και τους νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους και τιμώ».
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ
Ο κ. Θεολόγος Καλαϊτζής ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει απολύτως κώλυμα ούτε θα έθετε τον εαυτό του στη διάθεση του Δημάρχου αν είχε είτε πριν είτε και μετά. Μάλιστα χαρακτηρίζει δικολάβους και όχι πραγματικούς νομικούς όσους υποστηρίζουν ότι δήθεν υφίσταται κώλυμα με την υποψηφιότητα του ή μετά με την τυχόν εκλογή του και γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και τους συμβουλεύει να ανοίξουν το νόμο και εκεί θα βρούνε την απάντηση.
Συνεχίζοντας αναφέρει με νόημα στέλνοντας το μήνυμα του: «Είναι αστειότητα να ισχυρίζονται κάποιοι ότι με προστατεύουν γι αυτό το λόγο. Στην μέχρι τώρα πορεία μου έδειξα ότι δεν έχω ανάγκη από κηδεμόνες και σωτήρες».
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο κ. Καλαϊτζής ήταν από τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους σε ψήφους. Εδώ και 24 χρόνια είχε ενεργή δραστηριότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν, τους οποίους παροτρύνει: «Τους καλώ να συμπεριφερθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου ελεύθερα, ψηφίζοντας με γνώμονα τα ιδανικά τους και το μέλλον της πόλης μας».

Σχετικά Άρθρα