fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Στη δημοσιότητα έδωσε ο περιφερειακός συνδυασμός του Άρη Γιαννακίδη τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων όλων των περιφερειακών ενοτήτων (νομών) με σκοπό να ξεκινήσει για τα καλά η μάχη των εκλογών. Την Κυριακή τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δράμας, απ’ όπου ο ίδιος ο Α. Γιαννακίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων. Για το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού η «Κοινωνική Συμμαχία» ανακοίνωσε ότι «όλοι τους εκλεκτές επιλογές των τοπικών κοινωνιών συνθέτουν μία εξαιρετική ομάδα περιφερειακής συνειδητοποίησης για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η ‘Κοινωνική Συμμαχία’ υπερβαίνει διαχωριστικές γραμμές και προτάσσει την πίστη σε μία ενιαία αδιαίρετη περιφερειακή αναπτυξιακή ενότητα στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι ενεργοί πολίτες.

ΑΓΩΝΑΣ
Καλά, αυτοί οι πολιτικοί, είτε είναι πρώην και επίτιμοι, είτε είναι νυν και πρόεδροι, βάλθηκαν να τρελάνουν τον κόσμο…. Ξαφνικά αποφάσισαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μιλήσουν για αλήθειές…. Εδώ θα επικαλεστώ και πάλι κάποιες παροιμίες…. Περιττό να επισημάνω τη λατρεία μου στη λαϊκή θυμοσοφία και τρόπο σκέψης, καθότι το έχετε καταλάβει….

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Το περασμένο Σάββατο που μας πέρασε είδα τους υποψηφίους συμβούλους του κου Πούλιου, να επισκέπτονται την αγορά της Ξάνθης και να διανέμουν τα φυλλάδια του συνδυασμού τους στους πολίτες που βρίσκονταν στην αγορά. Αν με ρωτήσετε θα σας πω ότι η εικόνα αυτή προσωπικά μου άρεσε γιατί αν μη τι άλλο έδειξε πως ο συνδυασμός του Χρίστου Πούλιου δείχνει μια συλλογικότητα μεταξύ των μελών του, κάτι που δεν είδαμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα στον συνδυασμό του Δημάρχου, Μιχάλη Στυλιανίδη! Ίσως το δούμε τις επόμενες ημέρες… αλλά προς το παρόν εγώ βλέπω τον κάθε υποψήφιο να κάνει τον προσωπικό του αγώνα, ενώ οι γνωστοί «επαγγελματίες» κάνουν μάλιστα αγώνα και σε βάρος όλων των υπολοίπων, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό του Δήμου Ξάνθης για ψηφοθηρία…
Μερικές αλήθειες να γράφονται όσο πικρές κι αν είναι…

ΜΑΧΗΤΗΣ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ Η Ξάνθης μας ενώνει!
Θερμή αποδοχή της υποψηφιότητάς του από τους πολίτες, τεράστια η αποδοχή του ονόματός του στη Τοπική. Με αυτούς που ξεκίνησε, με αυτούς συνεχίζει τη νέα του πορεία…
Θερμή αποδοχή της υποψηφιότητάς του από τους πολίτες, τεράστια η αποδοχή του ονόματός του στη Τοπική κοινωνία. Ο Δημήτρης Μπένης οριστικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη.
Η είδηση που χθες πρόβαλε πρωτοσέλιδα ο «Μαχητής», έδωσε αναμφισβήτητα νέα δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Λάκη Στυλιανίδη, σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους του, αλλά και στους Ξανθιώτες που ποτέ δεν ξέχασαν τον αναμορφωτή της Ξάνθης, τον Άνθρωπο που με «πενιχρά» τότε χρήματα για τον Δήμο, αναμόρφωσε την πόλη μας.

ΘΡΑΚΗ
Υλικά τα οποία χρεώθηκαν σε δεκαπλάσιες τιμές από τις κανονικές, για να γίνουν βίλλες και κότερα των επιτήδειων ενδιαμέσων, σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχουν σε κανένα «ράφι» νοσοκομείου! Ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση, οι «τυχερές» οικογένειες θα πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να απευθύνονται σε ιδιωτικά ιατρείο και κλινικές για να βρουν την γηρατειά τους!

Σχετικά Άρθρα