Γενική

Και επίσημα τέλος για τον Στολίδη στον Τόπειρο!!!

Το γράψαμε αλλά να και το επίσημο δελτίο τύπου που έφτασε στις εφημερίδες πριν λίγη ώρα με το οποίο ο ΠΑΣΟΚος Σωτήρης Στολίδης παρατάει την προσπάθειά του για ανεξάρτητο συνδυασμό στον Δήμο Τοπείρου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Η ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών γνωστοποιεί σε όλους τους συνδημότες την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής.
Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη καθώς, όπως διαπιστώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων, οι επιθυμητές ευρύτερες συνεργασίες δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθούν και ως εκ τούτου ο κύριος στόχος που ήταν ένας ακηδεμόνευτος δήμος που θα αγκάλιαζε όλους τους πολίτες του έμεινε μια ουτοπία.
Ωστόσο επισημαίνουμε ότι οι αρχές μας δεν παύουν να ισχύουν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος μας προκειμένου να προχωρήσει ισότιμα με τις άλλες περιοχές, προκειμένου να αναδείξει εκείνες τις ανθρώπινες δυνάμεις που μπορούν να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να χαράξουμε το δρόμο προς το μέλλον.
Οράματα που δεν σβήνουν και για τα οποία αξίζει να αγωνίζεται κανείς στο διηνεκές.
Σωτήρης Στολίδης

Σχετικά Άρθρα