fbpx
Γενική

«Χαίρομαι που οι Ξανθιώτες γνωρίζουν τα πολιτιστικά δρώμενα!»

Mini συνέντευξη Χρήστου Θηβαίου στη Νάντια Νάκου

Μια mini συνέντευξη μας παραχώρησε ο καταξιωμένος τραγουδιστής, κ. Χρήστος Θηβαίος ενόψει της αυριανής συναυλίας στο θερινό σινεμά Ολύμπια στις 9 το βράδυ. Μαζί του θα είναι ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γιάννης Κούτρας.
Ο κ. Θηβαίος έχει έρθει με τους Συνήθεις Ύποπτους το 1997 στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, αρκετές φορές στο γήπεδο με τον Γιώργο Ντάλαρα, σε μια εξαιρετική συναυλία με τον Βαγγέλη Κοντόπουλο, καλό του φίλο και δημότη Ξάνθης που διοργάνωσε ένα μικρό φεστιβάλ.
Ο κ. Θηβαίος τόνισε για την Ξάνθη: «Είναι από τις όμορφες πόλεις της Ελλάδας, με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα πολιτιστικά δρώμενα και πολύ το χαίρομαι αυτό».
Για την παράσταση είπε: «Εμπερικλείει όλα αυτά τα χρόνια την σχέση που έχουμε με τον Θάνο Μικρούτσικο. Θα κάνουμε αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία. Ο γορίλας και ο Άμλετ της Σελήνης χορεύουν πάνω στο φτερό του Καρχαρία».
Αναφορικά με το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα της κρίσης και του ΔΝΤ σημείωσε: «Ένα καλοκαίρι εύκολο για την Ελλάδα, δύσκολο για τους Έλληνες. Επειδή λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί ίσως το συνολικό έλλειμμα μπορεί να μειώνεται αλλά τι κόστος μπορεί να έχει αυτό για τους Έλληνες;»
Στην ερώτηση μας αν ήρθε ο καιρός να στραφούμε πάλι στο πολιτικό τραγούδι επεσήμανε ο κ. Θηβαίος: «Με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι γινόταν στην μεταπολίτευση. Υπάρχουν δύο δρόμοι νομισματικής διαχείρισης. Του δημοσίου ελλείμματος και του πληθωρισμού. Ο Αμερικάνικος και ο ευρωπαϊκός. Γι αυτό πρέπει να κινηθούμε σαν άνθρωποι, σαν υπάρξεις, σαν προσωπικότητες και νομίζω μια σύμπτυξη όλων των προσωπικών μας προσπαθειών είναι η μόνη λύση».

Σχετικά Άρθρα