Γενική

Καλλιστεία ΑΝΤ1 2010: Τον Ιούνιο με λιτότητα

Αν είστε νεαρά, όμορφη, με φιλοδοξίες και όνειρα να κατακτήσετε τις γέφυρες της ομορφιάς, θα έχετε σίγουρα δει το trailer για τα φετινά καλλιστεία του ΑΝΤ1.
Μη βιαστείτε όμως να στείλετε γρήγορα αίτηση συμμετοχής, γιατί φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Πού η λάμψη και η γκλαμουριά των περασμένων χρόνων; Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα καλλιστεία και τώρα ο ΑΝΤ1 έδωσε εντολή για λιτότητα!!!
Κατά 100.000 ευρώ ζητά από την παραγωγή να μειώσει το budget, προκαλώντας τεράστιο πονοκέφαλο στους διοργανωτές. Και τώρα τι θα γίνει; Τέρμα οι λαμπερές τουαλέτες; Πώς θα κρεπάρουν το μαλλί οι επίδοξες star Ελλάς; Τέρμα οι διαμαντένιες τιάρες; Και το αυτοκίνητο; Τι θα γίνει με το αυτοκίνητο; Η νικήτρια μετά το τέλος της βραδιάς θα φύγει με το πεζό το δύο;
Μιλάμε για σπαζοκεφαλιά, όχι αστεία!!! Άντε να δούμε τώρα πώς θα καταφέρουν να κάνουν οικονομία!!!

η Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια;
Τη Βίκυ Καγιά θέλουν πολλά δημοσιεύματα να είναι η παρουσιάστρια των φετινών καλλιστείων, η οποία σημειώνεται πως ήταν και πέρσι στο ρόλο της παρουσιάστριας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο yupi.gr οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 συμφώνησαν με τη Βίκυ Καγιά και η διαδικασία των καλλιστείων 2010 προχωρά κανονικά.
Πληροφορίες της ίδιας πηγής αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι των καλλιστείων έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνουν τις αιτήσεις , ενώ μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες θα πραγματοποιηθούν και οι προκριματικοί για μα ξεχωρίσουν οι κοπέλες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς , για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς 2010.
Πρόκειται για τον 21ο διαγωνισμό ομορφιάς, μέσα από τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε 23 πανέμορφα κορίτσια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους , ενώ στις νικήτριες Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανκ,παρέχεται και ένα εισιτήριο για την καριέρα των ονείρων τους.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΝΤ1 δεν έχει ακόμα δημοσιοποιήσει την επίσημη ανακοίνωσή του για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.
Φαίνεται όμως πως η οικονομική κρίση «χτύπησε» και την πόρτα των καλλιστείων, αφού ο ΑΝΤ1 ζητά από την παραγωγή να μειώσει το budget παραγωγής κατά 100.000 ευρώ.
Σημειώνεται επίσης πως δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς με το trailer των κοριτσιών να παίζει στην τηλεόραση, ενώ το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα είναι μέσα στον Ιούνιο.

Σχετικά Άρθρα