fbpx
Γενική

Ζίγκιτς και Πάντελιτς στην λίστα

Ο Παναθηναϊκός περιμένει το ξεκαθάρισμα των διοικητικών, για να προχωρήσει στις μεταγραφικές του κινήσεις. Τα ονόματα που γράφονται και ακούγονται σε μια εποχή που δεν γίνονται προτάσεις, αλλά μόνο διερευνητικές επαφές όπως είναι λογικό, είναι πολλά.
Για την άμυνα, ο Κάρλος Μαρτσένα είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Από εκεί και πέρα, φυσικά, ενίσχυση θα υπάρξει και στην επίθεση. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί μάλιστα, ο Ζίγκιτς της Βαλένθια έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Κοινώς, δεν αποκλείεται (σύμφωνα με τους Ίβηρες) να γίνει προσπάθεια για να αγοραστούν πακέτο ο Μαρτσένα και ο Σέρβος στράικερ.
Ένα άλλο όνομα που προέκυψε, είναι αυτό του Πάντελιτς. Ο Σέρβος κυνηγός βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάλκε, αλλά ο Παναθηναϊκός τον έχει στη λίστα του. Μιλάει Ελληνικά (έχει περάσει από τον Ηρακλή σε μικρή ηλικία) ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Άγιαξ (μένει ελεύθερος). Στη λίστα φυσικά, υπάρχει πάντα σε περίοπτη θέση και ο Αρούνα Ντιντάν.
Περιμένουν το Δ.Σ.
Ασφαλώς, αυτές τις ώρες οι πάντες στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με το Δ.Σ. Εκεί θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν πολύ σημαντικά ζητήματα για την ομάδα. Πρώτα από όλα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατ. Ευρώ. Το καλό είναι ότι όλοι οι μέτοχοι φαίνονται διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε αυτή, διατηρώντας παράλληλα το ποσοστό μετοχών που κατέχει ο καθένας.
Από εκεί και πέρα, θα παρουσιαστεί η έκθεση του Κώστα Αντωνίου για τα αγωνιστικά ζητήματα. Η συζήτηση θα βγάλει και το μπάτζετ της ερχόμενης περιόδου, ενώ ασφαλώς θα αποφασιστεί το αν τελικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου θα παραμείνει στη θέση του ή όχι. Όσο για τον Νίκο Νιόπλια, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να κοουτσάρει το «τριφύλλι».
Τέλος, υπάρχει πάντα και το θέμα της προεδρίας. Ένα ζήτημα που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει αργότερα, δηλαδή όχι στο Δ.Σ. Κι αυτό γιατί κάποιοι μεγαλομέτοχοι (κυρίως Γιάννης Βαρδιογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος) δεν μετέχουν στο Δ.Σ. παρά μόνο μέσω αντιπροσώπων. Οπότε, ίσως θεωρηθεί καλύτερο να συζητηθεί το θέμα αργότερα σε κάποια συνάντηση των μετόχων.

Σχετικά Άρθρα