Γενική

Αλλάζει γειτονιά ο Βρονταράς

Θωρακίζεται πίσω από τον Γκσπουρνιγκ

Τα όσα πέρασαν φέτος στην Ξάνθη και ο βασανιστικός τρόπος με τον οποίο επετεύχθη η παραμονή στην κατηγορία είναι φυσιολογικό να έχουν κάνει τους ανθρώπους της Skoda ιδιαίτερα προσεκτικούς, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με μεταγραφικές επιδιώξεις.
Έτσι, το πέπλο μυστηρίου και η μυστικοπάθεια που κάλυπταν ανέκαθεν τις κινήσεις της διοίκησης σε ανάλογα θέματα το πιθανότερο είναι πως θα επεκταθούν προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά πως οι στόχοι που θα εντοπιστούν και θα αξίζουν θα έχουν ευτυχή κατάληξη.
Από σπόντα, λοιπόν, καταφέραμε να αλιεύσουμε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Ξάνθης, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακούει στο όνομα Σπύρος Βρονταράς!
Κι όταν λέμε από σπόντα, εννοούμε πως η επικείμενη απόκτηση του 26χρονου μέχρι πρότινος γκολκίπερ του Πανθρακικού διέρρευσε από πληροφορίες που προέρχονται από τη γειτονική Κομοτηνή και αναφέρουν πως με τον παίκτη έχει επέλθει προφορική συμφωνία της Ξάνθης εδώ και καιρό!
Άλλωστε, παρά το γεγονός πως ο Βρονταράς έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην πόλη της Θράκης και τον Πανθρακικό, με τον οποία από τα… αλώνια της Δ Εθνικής έφτασε ως τη Super League.
Θωρακίζεται πίσω από τον Γκσπούρνινγκ
Η κίνηση αυτή της Ξάνθης, αν τελικά επιβεβαιωθεί και με την ανακοίνωση της απόκτησης του τερματοφύλακα, έχει λογική, καθώς κοινό μυστικό είναι πως ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ψάχνεται και είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.
Ακόμα όμως και με δεδομένο το ιδανικό σενάριο, που θα είναι η παραμονή του Αυστριακού τερματοφύλακα στο ρόστερ της Ξάνθης, η παρουσία του Βρονταρά μαζί με αυτήν του Σωτήρη Λυμπερόπουλου θα θωρακίσει στο μέγιστο τα γκολπόστ της Ξάνθης, που θα έχει δυο ισάξιους «δεύτερους» πίσω από τον Γκσπούρνινγκ.

Σχετικά Άρθρα