fbpx
Γενική

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Γκαλέτι…

Το σημαντικό για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι πως δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα στην καθημερινότητά του και τη ζωή του, όπως φάνηκε και από τις εξετάσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες στα νεφρά του.
Στον αντίποδα, όμως, όλα δείχνουν πως οι γιατροί δεν πρόκειται να «ανάψουν» το πράσινο φως για να παίξει ξανά μπάλα ο Αργεντινός, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πάει σε λύση συμβολαίου.
Ο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με τους γιατρούς να τονίζουν πως είναι σταθεροποιημένη η υγεία του και πως ο οργανισμός του αντιδρά στη θεραπεία που ακολουθεί από τον Ιανουάριο και θα συνεχίσει και από εδώ και πέρα.
Για περίπου 4 ώρες ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, την πορεία της ομάδας που απογοήτευσε, τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα και βέβαια τα οικονομικά ζητήματα που είναι και τα κυρίαρχα στην παρούσα φάση.
Με δεδομένο πλέον πως δεν υπάρχει Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν τα έσοδα της ΠΑΕ μειώνονται, την ώρα που ακόμη και τώρα υπάρχει ένα σημαντικό άνοιγμα στην ομάδα. Ο Κόκκαλης μπορεί να έβαλε 15 εκατ. ευρώ για να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όμως γνωρίζει πως θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα για να καλύψει την επόμενη χρονιά, όπου τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας ανέρχονται σε 55- 60 εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα