fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΘΡΑΚΗ

Στη ΝΔ όχι μόνο τοπικά αλλά κεντρικά έστρεψε τα βέλη του ο Δήμαρχος Σταυρούπολης θεωρώντας πως ήταν απούσα το διάστημα της διαβουλεύσεως για τον Καλλικράτη. Προβλέπω διαζύγιο του Γιώργο Καρασακαλίδη με τον Σαμαρά αν δεν υπάρξει διαφοροποίησης στάσης της ΝΔ στο θέμα που τον καίει (ανεξαρτοποίησης Δήμου Σταυρούπολης).Αν γίνει κάτι τέτοιο όμως ο νεαρός αυτοδοικητικός θα πρέπει να ξεχάσει και τις όποιες φιλοδοξίες για την περεταίρω στήριξη της ΝΔ στις υποψηφιότητες όπου υπάρχουν αν κάνει και το λάθος να μην συμμετάσχει στις εκλογές της ΝΟΔΕ.

ΜΑΧΗΤΗΣ

Για πρώτη φορά στα χρόνια της Πολυτεχνικής Σχολής της Ξάνθης είχαμε χθες, 19 Μαΐου, 2 ξεχωριστές εκλογικές διαδικασίες στις φοιτητικές εκλογές. Πιο συγκεκριμένα , οι φοιτητικές παρατάξεις της Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. και του Φοιτητικού Ανεξάρτητου Κινήματος Ξάνθης διαφώνησαν με τις παρατάξεις της Π.Α.Σ.Π., της Π.Κ.Σ., των Ε.Α.Α.Κ. και της ΑΡ.ΕΝ. και διενήργησαν ξεχωριστές εκλογές.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Ουσιαστικά ο κ. Κοντός είναι ο πρώτος και μέχρι στιγμής ο μοναδικός από τους 300 συναδέλφους του, όλων των κομμάτων, που τολμά να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει αναγκαία για να σταματήσει η γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού κόσμου, που επιχειρείται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

ΕΜΠΡΟΣ

Οργή, αγανάκτηση, θυμός, απογοήτευση, πικρία, θλίψη, κι αυτό τον κόμπο στο λαιμό που σου κόβει την ανάσα όταν νιώθεις εξαπατημένος και βάναυσα προσβεβλημένος! Αυτά είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που διακατέχουν τους κατοίκους των Αβδήρων, απ τη στιγμή που πληροφορήθηκαν ότι το τελικό Σχέδιο «Καλλικράτης» που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή …ξεχνά και Δήμο Δημοκρίτου και έδρα Άβδηρα και μεταλλάσσεται σε Δήμο Αβδήρων με έδρα την Γενισέα και …ιστορική έδρα τα Άβδηρα! Το «Ε» ήταν στα Άβδηρα την Κυριακή και κατέγραψε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας των Αβδήρων μιλώντας με κατοίκους όλων των ηλικιών καθώς και τις ενέργειες των αιρετών. Η ατμόσφαιρα βαριά…στο πρώτο άκουσμα δεν το πίστευε κανείς: «Κανείς δεν το περίμενε αυτό…Λένε και ξαναλένε…Μ αυτό έχασαν την αξιοπιστία τους …»

ΑΓΩΝΑΣ

Το Υπουργείο Παιδείας το έστειλε το μήνυμα του χθες προς γονείς και νεολαία…. Άλλωστε αναφέρεται και στον πλήρη τίτλο του, Υπουργείο Παιδείας- Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων….. Με την ανάληψη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έφυγε το Εθνικής και προστέθηκε το Δια βίου Μάθησης…

Σχετικά Άρθρα