fbpx
Γενική

Γιατί δεν άκουσε τη φωνή τους για τον Καλλικράτη

Θα απέχει η Δ.Ο. Ν.Δ. Σταυρούπολης από τις εκλογές του κόμματος

«Αφού λοιπόν η ΝΟΔΕ Ξάνθης απαξίωσε με τόσο προσβλητικό τρόπο τα μέλη της στο Δήμο Σταυρούπολης, εμείς αποφασίσαμε ομόφωνα να μην συμμετέχουμε σε καμία εκλογική διαδικασία του κόμματος στο Ν. Ξάνθης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη συμμετοχή της στο στυγνό- πολιτικό έγκλημα που φέρει την βούλα του ΠΑΣΟΚ». Αυτό αναφέρεται ρητά στην επιστολή της Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ. Σταυρούπολης καταγγέλλοντας την στάση της ΝΟΔΕ στη συζήτηση για το σχέδιο Καλλικράτης.
Επίσης επισημαίνεται στην επιστολή:
«Ενημερώνουμε την ΝΟΔΕ Ξάνθης ότι ο καιρός που οι τοπικές οργανώσεις και τα μέλη τους ήταν για να κερνάνε καφέδες, να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι και να τρέχουν να μαζεύουν κόσμο έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Η απόφαση που πήρε η ΝΟΔΕ Ξάνθης σχετικά με το σχέδιο «Καλλικράτης» χωρίς να υπολογίσει την γνώμη της τοπικής και των νεοδημοκρατών του Δήμου Σταυρούπολης ήταν άκρως προσβλητική, ανεύθυνη και απαράδεκτη!
Γιατί δεν μας καλέσατε να ακούσετε την άποψή μας; Γιατί τόση απαξίωση;
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ονομαστικά ποια μέλη ψηφίσαν την συγκεκριμένη απόφαση και ήταν ομόφωνη.
Ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν για μας, χωρίς εμάς, ως πρωτεργάτες των θεμελίων σε ένα οικοδόμημα- σχέδιο, ταφόπλακα για την περιοχή, που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και θα πεθάνουμε».

Σχετικά Άρθρα